Annons

Inspiration tavelvägg

Jag har fått flera läsarfrågor om tavelväggar sista tiden. Om ni vill ha inspiration på olika hängningar och motiv kan ni kika i kategorin tavlor så hittar ni alla inlägg på det temat samlade i ett svep. Johanna bad också om tips på budgetramar för grafiska posters och där är mitt bästa stalltips serien RIBBA från IKEA i svart (inte de vita, för de ramarna drar mot gult och skär sig ofta mot det vita papperet i planschen). Här ser ni exempel på RIBBA i olika storlekar som jag använde till tavelväggen hos Poseidonfamiljen.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se (plåtat hemma hos Poseidonfamiljen)

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma skriver:

  Åh va snyggt den här bilden var! Jag vill ha allt!

 • Martina skriver:

  Snyggt!!

 • Tina Dalemo skriver:

  Det är ju bara så snyggt. Håller just nu på att fundera ut vad jag ska ha på en vägg i vardagsrummet. Helt plötsligt inspirerad 🙂

 • Linda skriver:

  Så läckert med den lilla gula pricken på bordet 🙂

 • Lina skriver:

  Snyggt! Gillar kompositionen av ramarna. Den idén ska jag låna!

 • filbunken skriver:

  riktigt fräsh blogg, inspirerande!

 • Kamilla skriver:

  Ser riktigt snyggt ut! Stilrent utan att se trist ut. tummen upp

 • Amanda skriver:

  Galet fräscht!

 • Hvite tulipaner skriver:

  Eeelsker denne stylingen!
  Vet du forresten hvor man får kjøpt de store Andy Warhol prints, f.eks "I like boring things"?
  Hilsen Edina

 • Malin skriver:

  Kalassnyggt!

 • Emma W skriver:

  Jättefint! Frida, nu passar jag på att fråga min fråga ännu en gång. När du la ut de där bilderna förra gången så frågade jag om skålen men fick inget svar. Jag undrar nämligen var jag kan hitta den gula, härliga skålen?

  Tack på förhand! Mvh/emma W

 • Vilken tjusig tavelvägg du har fotat!

  Svar:
  Åh tack vad glad jag blir! Eftersom det är artiklar så får man sällan samma feedback som på bloggen.

 • Johanna Wirf skriver:

  Hej Frida!
  Jag undrar om man kan köpa tavlan med Carl Sagan citatet på någonstans?

 • Linda skriver:

  Ohh! Den där tjejen gillade jag, vet du vad det är för något? Ser nästan ut som en Watkins…

 • Frida skriver:

  Marcus: Kolla in inlägget där tävlingen postades – det uppdateras strax.
  Emma: Skålen i gult hittade jag i ett av familjens skåp. Det var en gammal retrovariant i plast om jag inte minns fel.
  Johanna: Carl Sagan tavlan har jag gjort själv.
  Linda: Det är en Watkins. Tavlan finns att köpa här för 850 kronor https://www.wonderwall.se/#/maggie

 • Anna skriver:

  Kolla gärna in min blogg om du har tid och lust <333. Jätte fin blogg föresten. Kram.

 • itsjennies.blogg.se skriver:

  i like

 • PoseidonLouise skriver:

  Den gula solskensskålen kommer från Rice:)

 • Frida skriver:

  Hej! Vilket typsnitt använde du dig av när du gjorde Carl Sagan tavlan? Gillar det verkligen.. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.