Annons

H&M Home 2012

Till er som var tveksamma till min trendspaning i SVT som visade neon, färgblock, plexi och plast. Tada! I present to you… pressmaterialet från H&M Homes kommande kollektion våren 2012. Det här är alltså vad man i dagarna har strösslat ut som teaser till oss nyfikna (och till magasinen med lååång pressläggningstid). Nu går bilderna rundgång i bloggosfären. Men, strunt i det. Ser ni vad jag ser?

Foto: H&M Home via Items by Designbird

Kategorier:

Kommentarer

 • Som en hint och en blinkning – absolut. Ungefär som det där neonrosa nagellacket som var på var mans fingrar för några år sedan :).

 • Anna skriver:

  Vad tråkigt att de måste kopiera så mycket och inte komma med egna idéer – just därför väljer jag personligen att inte handla inredning på H&M. Handdukarna skriker dålig kopia på Missoni…

  Ha en riktigt skön onsdag Frida!

 • Tina skriver:

  Ja, då var Hemtex Missoni-kopior i alla fall snyggare.

 • Johanna B. skriver:

  Missoni copycats!! Verkligen.

 • Anonym skriver:

  Vad oväntat med plast och neon. Motsatsen till hemvävt och återbruk. H&M-bilden ser dock tilltalande ut, annars tänker jag mest på 80-talet (hoppas jag har fel!).

 • johanna skriver:

  Jag gillade handdukarna! Kan hända att dom får pryda mitt badrum i vår 🙂

 • Anonym skriver:

  Vaddå har Missoni ensamrätt på Zig-Zag. Jag tycker H&M:s handukar är supersnygga i härliga färger. De kommer att förgylla mitt badrum!

 • Marianne skriver:

  Jag som rpecis tänkte skriva att det var kul med ett zigzag mönster som inte var allt för likt Missoni. Sen tycker jag också bäst om det i brunt och vitt.

  Chock rosa och furu och vitt. Eller chock rosa och murrigt o grått. Två favoriter just nu för mig. Så hoppas på mer sånt till våren 🙂

 • Sofia skriver:

  Otroligt fina handdukar.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.