Annons

Att vilja göra en Jesper

Jag har en tavla i hallen (en av mina personliga favoriter, faktiskt) som jag gärna skulle vilja imitera just idag. Rent kroppsligen that is. För oj så praktiskt det vore om man kunde celldela sig som en amöba, eller likt Jesper Walderstens streckfigurer? I ett trollslag explodera och blir tre, kanske fyra, personer på samma gång. Tänk så mycket roligt man skulle hinna med. Kan någon ge mig den egenskapen så säger jag bara: tackarrr! Missa för övrigt inte Jespers aktuella bok 365 (han har ritat ett nytt motiv varje dag under ett helt år!) med massor av teckningar som gärna skulle få flytta hem till mig.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emra skriver:

  Kära Frida… jag har läst din blogg i många år och kan nog säga att du HAR den förmågan, i högre grad än de flesta! 🙂

 • Frida skriver:

  Ha ha 🙂 Oj, men då kanske jag varvar mig själv snart för just nu håller jag på att slå personligt rekord i milslånga "att-göra-listor". Och ALLT är så kul, så jag kan omöjligen välja bort något. Angenäma bekymmer…

 • Spättan skriver:

  You can do it!!

 • frida skriver:

  Var kan man köpa den tavlen? Superfin.

 • jenny skriver:

  Älskar detta print av Jesper! Hur stort är det? O var får jag tag på det? Har sedan tidigare en tavla från Waldersten och älskar hans enkelhet.

  Tack Frida – du är så inspirerande!

 • JessikaPersika skriver:

  Den är köpt, boken alltså. Jag skulle lätt köpa wallputterstapeten. Om den inte kostade 11 000.

 • pilla skriver:

  Asläckert!

 • Designbird skriver:

  Ja visst är han väldens coolaste illustratör (eller en av dem iallafall…). Har du sett väggen som han har gjort i Filipa k´s våning i Paris, den fanns med i Elle för länge sedan. Helt fantastisk!!

 • Sofia skriver:

  Han ställer även ut i Grafikens Hus i Mariefred nu. Så en dagsutflykt dit är att rekommendera.

  Läs mer här:
  https://tingelings.elleinterior.se/nasta-helg-ses-vi/

 • oscar skriver:

  Fin blogg 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.