Annons

Tidningsprojekt

Förlåt för dåligt uppdaterande idag. Jag har jag varit på Göteborgs Posten och träffat mina redaktionskollegor på Två Dagar och pratat kommande tidningsprojekt. Sen har jag städat kontoret i Viktoriapassagen. Jag och Ulrika har dammsugit, skurat golv, rullat ut mattor på nymålat plank, baxat möbler, packat upp flyttkartonger, kastat emballage, monterat högtalare och lampor och beställt gardiner, räknat på hyllplan och så har jag övertalat svärfar att hjälpa oss skruva upp en bokhyllevägg. Imorgon bitti klockan 08.00 skrider vi till verket. Därav ska jag lägga mig och sova. Nu. Som pausmusik bjuder jag på ett annat tidningsprojekt. Del två i min följetong om alternativa användningsområden för Dagens Industri. En bild jag hittade när jag rensade minneskortet i kameran tidigare idag. Joråsåatteeh. Såhär kan man också hantera mannens morgontidning. Han ser börssiffror, jag ser presentinslagningspapper.

Dagens industri paketinslagning inspiration
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Mamamekko skriver:

  Det är så fint att slå in med tidningspapper! Brukar använda det till både julklappar och andra paket. Blir en grymt fin kontrast med riktigt färgglada snören till det dova tidningspappret.

 • Annakarin skriver:

  Ha-ha! Gillar att ni ser olika potential i blaskan 🙂

  Sov gott.

  Annakarin

 • Smäm skriver:

  Så snyggt!

 • classe skriver:

  Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla…

  skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8

  Efter att du skänkt pengar så besök min blogg CLASSES LILLA BLOGG på wordpress så förstår du varför

 • Jamie says dream skriver:

  Så vackert! Brukar också använda alternativa papper för inslagning, tidningar också. Men aldrig med så vackert resultat.

 • Återanvändning! Helt rätt. De där blommorna du gör är fantastiskt fina.

 • Seventeendoors skriver:

  ha,ha, det ska jag tänka på innan jag slänger mannens di nästa gång..
  Trevlig helg!

 • HELENA MILTON skriver:

  Så himla originellt och fint. Tidningen kommer ju till användning dubbelt upp tack vare att era intressen är olika… 🙂

 • Erica skriver:

  snyggt!Ända nackdelen är väl att man blir alldeles svart på fingrarna av tryck

 • Johanna skriver:

  Papper är ett härligt material för det kan användas till så mycket saker. Ha en trevlig Helg!

 • Annika skriver:

  Åh, jättefint! Tänk att "vanligt" tidningspapper kan vara bli så vackert! Trevlig helg!

 • jessica skriver:

  hej! du kikar ju med all säkerhet runt på massor med inredning & följer kanske en hel del bra sådana bloggar. undrar om du vet vart jag kan få tag på en lampa som denna fast i budgetvariant? https://jessicaglarbjerg.blogg.se/2011/october/moster.html tack på förhand!

 • MrsUniversum skriver:

  Stramt, stiligt, personligt. Vackert!
  Jag brukade en gång i tiden slå in julklappar i tdiningspapper.

 • Marianne skriver:

  Vad fint. Jag gillar att till och med dekoren är av papper (blommorna och "banden") Annars brukar det ofta vara papper med sileks band, men den här 100% iga pappers innpackningen så blir det dubbel pott! Gillar!

 • Frida Franckié skriver:

  Vilka paket! Att slå in gåvor i tidningspapper blir så grafiskt vackert!

  För fler paketinslagningstips inför stundande vinter besök gärna min nystartade blogg på fridafranckie.se

 • vita_margarita skriver:

  Så fint. Kontraster är det som gör det vackra. Bra ide, den snor jag direkt.

 • Linda skriver:

  Hej! Blir nyfiken på din gardinbeställning till kontoret. Vilken typ av gardiner har ni valt och hur/var köper du helst dina gardiner? Fortsatt trevlig helg & hoppas förkylningen ger med sig 🙂

 • Sofia skriver:

  Otroligt fint! Heja dig!

 • Christian Thomasson skriver:

  Gillar även när blomsteraffärer slår in blommor i tidningspapper!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.