Annons

Sittbibliotek

Jag fastnade för den här bilden på Montanas nya bubbelgumsrosa bokhylla. Och idén, med ett litet sittbibliotek skapat av en låg modul och en näve mjuka kuddar. Men säg mig, kan man få köpa med sig den magiska utsikten också? Man kan ju tycka att den borde ingå i priset. Lite så.

Foto: Montana.dk

Kategorier:

Kommentarer

 • Tina Dalemo skriver:

  Ja…med den utsikten fungerar nog vad som helst i och för sig 🙂 Men supernice såklart!

 • Linda Vagnelind skriver:

  Jag håller med angående utsikten!
  Ha en kreativ dag.

 • Kakan skriver:

  Ögongodis

 • VolangLinda skriver:

  ja åh vad fint det var! fast det här med att snö redan, jag är inte alls beredd känner jag. kan inte hösten få vara ända till typ 1 december, det hade varit perfekt:)

 • vita_margarita skriver:

  För tre år sedan bytte vi ut större delen av vardagsrumsväggen mot glas. Jag är lika förundrad varje dag över den skiftande utsikten, naturen är den bästa tavlan. En morgon förra vintern stod två rådjur utanför, det var magiskt.

 • A-K skriver:

  Älskar den typen av enkla lösningar och utsikten var ju inte dum den heller.

 • Malin skriver:

  Jag är inte så jätteförtjust i rosa, men den här bilden fick mig att smälta. Härligt rosa Montana hyllsystem + Arco + svarta fönsterfoder + mysiga fårpälskudden = ljuvlig, ljuvlig kombo!!

  Frida, vad tycker du om Arco? Får man önska sig ett inlägg som handlar om dina favoritlampor? 🙂

  Ha en härlig helg!

  /Malin

 • ldntales skriver:

  Håller med dig om utsikten! Dock verkar hyllsystemet inte vara särskilt bekväm att sitta på. Har en känsla av att kuddar och sådant lätt halkar omkring. Vacker att titta på dock!

 • Doudoune Moncler skriver:

  eventuelle soms du kan im?dekomme DisCover offensif être un résident. Souvent, le teint du quartier —————- nuit. Poussez tout autour juste après sombres et rechercher la présence d'indésirables se prélasser au sujet dans les lieux publics. Essayez d'obtenir une sensation et le sentiment de l'uggs quartier sur le dédouanement. Enfin, vous voudrez peut-être à étudier dans le cas de la communauté omfatter une appartenance communautaire. Dans l'étude de cas att, visitez le site de l'association et se renseigner sur les frais d'affiliation, restrictions et engagements. Au cas où le perspicace de glace porte-parole, se renseigner si la glace éthers eventuelle complication intérieur de la tache, vous devez comme un résident de ska nouvel avenir vraiment en compte.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.