Annons

Papperskonst

Tro mig när jag säger att papper kommer att bli nästa stora grej inom hem- och inredningsbranschen. Nytänkande origami, veck och vikningar i kartong, papperskonst och kreativa installationer av böcker kommer slå stort. Just därför blev jag så glad när jag såg att min favoritbutik Rum för papper, som ligger dörr i dörr med kontoret i Viktoriapassagen, har en utställning med Cecilia Levy just nu. För hon gör just det. Konst av papper. Delikat sådan dessutom. Eller vad säger ni om skålarna av återvunna boksidor. Pris 1500 kr styck. Eller konsten av kaffe. Fredagsgodis för ögonen, någon?

trend papper inredning origami
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  Fredagsgodis. mums!

 • jättefin blogg! är allt bra? 😀 kram

 • Lina skriver:

  Oj vilka sköra små skålar. Ljuvliga!

 • Ida skriver:

  Så otroligt bra blogg! Kolla in min? 🙂 frivilligt, men det vore kul! https://everyhour.blogg.se

 • Cecilia skriver:

  Helt fantastiskt!!!!! <3 Det här kunde jag verkligen tänka mig att se närmare på!!
  >Hälsningar Pappersbloggen 😉

 • Johanna B. skriver:

  Alltså den där butiken måste jag kolla in. De verkar ha så mycket fint. Läste om dem på tant johannas elleinteriörblogg nyligen men då med en annan skyltning. Superfint! Heja heja icke-kedjor. Mer dedikerad fackhandel åt folket!

 • Malin skriver:

  1500kr!!!!!! Näe, inte ens en inredningsnörd kan tycka att det är vettigt för dessa skålar. Fina ja visst, men priset gör ju det hela helt befängt. Trots att det skulle vara "nästa stora grej"…

 • Kakan skriver:

  Otroligt fint och inspirerande. Jaga håller med, den här butiken måste jag kolla in. Får jag använda mig av några av dessa bilder och länka till dig?

 • Frida skriver:

  Malin, det är konst. Inte bruksföremål.

 • Petra Liuski skriver:

  Verkligen stämningsfulla. Skira. Vackra som solitärer och i grupp. Sådant är kul. Konst som funkar på olika sätt.

 • Lena skriver:

  Är det tapetklister-ballong hon använder tro? Sugen på att testa själv…

 • Cecilia Levy skriver:

  Hej Frida, Vilka fina bilder du tagit av utställningen! Roligt att du uppskattar min konst. Tack för alla fina ord och kommentarer! Kul att ha hittat hit. mvh Cecilia

 • Hanna skriver:

  Måste verkligen kolla in den där butiken när jag är i Götet nästa gång. Blir galet nyfiken nu, hur har jag kunnat missa den? Jag är ju världens sucker för såna grejer! Älskar Ordning & Reda och Granit…. 🙂

 • SARA skriver:

  Du är grym på att fota!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.