Annons

Måndag kl 15.23

Veckans vardagsglimt från livet som heltidsbloggare får bli den här. Ett par snabba från dagens radionspelning. Med hes och förkylningskraxig stämma grillades jag av Malin Rosvall och Martin Browall i en studiointervju om bloggande som kommer att sändas nu på söndag klockan 15.00 på studentradion K103 i Göteborg. Bor du utomsocknes så går det att lyssna i efterhand, via webben. Jag får återkomma med länk när allt ligger ute. Vad vi diskuterade? Tja. Lite bloggskvaller, lite inredning och en hel del om livet bakom kulisserna (nej, bloggande är inte att jonglera med en latte och en laptop medan man springer på pressvisningar) och så pratade vi om hur man egentligen tjänar pengar i den här branschen. Nyfiken? Du får helt enkelt ratta in och lyssna i helgen! Gör ett streck i almanackan så att det inte glöms.  

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Petra Liuski skriver:

  vad kul – och intressant. Det ska jag lyssna på, även om jag fått lyssna till dig live tidigare. Men man vet ju aldrig om det kan komma något nytt 😉 Dessutom är ju repetition guld värt!

 • Hanna skriver:

  Låter spännande! Väntar på länken 🙂

 • Purple Area skriver:

  Vad kul, låter som ett spännande inslag också!!

  /Susann

 • Lina skriver:

  Heja heja! Det är alldeles för lite radio i inredningsbranschen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.