Annons

Just nu

Jag hoppade över Hem & Villamässan i Stockholm i helgen. Hey, den kommer ju ändå till Göteborg senare i höst. Så istället för att tåga upp till huvudstan hoppade vi på pendeln ner till svärföräldrarnas stuga utanför Bua igår, och har ägnat dagen åt en loppisrunda i Varberg. Just nu knastrar det gott från vedspisen. Jag ligger under en filt i soffan med en bok, en kopp kaffe och en skål Riesen på armlängs avstånd. Radiosporten surrar i bakgrunden och vi håller tummarna för ÖIS. Ja, lite så ser min lördag ut. Vad har du för dig?

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Hemmakatten skriver:

  Mysigt det ser ut! Fika och läsning här också. Men här hålls tummarna för Änglarna, på måndag. 🙂

 • Frk Örneborg skriver:

  Vad underbart du verkar ha det denna helgen Frida! Själv har vi haft en underbar lördag i Malmö med en trevlig vinlunch på Lilla Torg och shopping av planscher och ett besök på Moderna Museet.
  Trevlig eftermiddag!

 • Camilla skriver:

  Låter hur mysigt som helst. Jag ska snart dra igång braskaminen här hemma och sätta igång med kvällens middag 🙂
  Dock blev jag avis på loppisrunda, det hade passat mej utmärkt idag 😉

 • Vad mysigt det låter!

  /Linda

 • Själv har jag njutit av en lördag där både tiden och inspirationen infunnit sig till att börja inreda vårt funkishus. Äntligen… Feelgood på hög nivå. Önskar dig en minst lika trevlig söndag som lördag!

 • Sara skriver:

  Åh, vad mysigt det låter! Hoppas du gjorde något fint fynd 🙂

 • Låter som en riktigt skön helg. Här är det ommålning av tidigare fondvägg och ommöblering i helgen. Mer mattor och från ingenting till lite på väggarna. Det blir mer ombonad och mysigt inför hösten. Så småningom – just nu är hela huset upp / ner

 • Sofia A. skriver:

  Vilka mysiga bilder! Gillade speciellt den med boken. Hoppas du får en skön söndag!

 • MISS ALICIA skriver:

  Ser mysigt ut! Får lite vinterkänsla.

  Ta gärna en titt på min nyöppnade butik missalicia.se som säljer accessoarer för dig och ditt hem! Kanske hittar du något som faller dig i smaken.

  Vänliga hälsningar,
  Miss Alicia

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.