Annons

Fortsättning på planschföljetongen

Sent igår eftermiddag knatade jag förbi Röhsska för att se om någon av mina favoritplanscher fanns till salu. Döm om min förvåning när jag fick höra att det var flera bloggläsare som hunnit före. Note to self. I framtiden måste jag lära mig att shoppa först, och blogga sen. Efter lite sökande i arkivet hittade den hjälpsamma tjejen i repan ett ex av Volvos konceptbilsgrafik som jag kunde köpa med mig. Måtten på planscherna är 70*100 och de kostar 80 kronor stycket. I foajén ligger en pärm med ett urval av gamla utställningsaffischer som finns till försäljning, men glöm inte att fråga om det är något speciellt motiv du är på jakt efter. Med lite tur finns enstaka upplagor kvar i de röda lådorna bakom disken.

röhsska planscher affischer till salu
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Hej!
  Vilken trevlig blogg du har! Blev tipsad av ett par gemensamma nämnare till oss. (Therese som är gift med min sambos bror Kristian i Malmö.) Har därefter blivit en trogen läsare! 🙂 Ha en bra dag! //Malin

 • När jag besökte Röhsska för några månader sedan så köpte jag med mig Cocktail affischen. Har ännu inte packat upp den eller funnit en passande ram. Men den är så otroligt fin.

 • Maria skriver:

  ååååh va fint. Jag älskar utställningsaffisher ju! Ok, dit ska jag nästa gång jag är i Göteborg.
  Tack för bästa tipset!

 • Har inte varit i Göteborg på evigheter, men det här känns som ett givet måste!

 • Tack för en rolig dag! Såg ditt inlägg och klart vi gör det till en tradition. Hoppas du får en fin kväll trots allt. Kram H

 • Michaela skriver:

  Sjukt snygg, kul att du fick med dig den till slut!

  Trevlig kväll!

 • Ah, kan du inte lobba för en webshop nästa gång du är där, så vi som sällan eller aldrig är på västkusten också kan få botanisera? =) Snyggt köp!

 • Sofia skriver:

  Om det kan vara till någon tröst var jag där 2 timmar efter ditt inlägg, då fanns bara Volvoaffischen kvar av de du lagt ut.
  Alltså tolkar jag det som att de var slut redan innan. Däremot blev jag mycket glad över VCC av flera anledningar.
  Enbart tjejer I projektet, bilen fick stor medial uppmärksamhet, lokal anknytning på väggarna (Volvo I gbg, samt det nya Ö:et I gbgs marknadsföring) samt som du säger, belysa vårt eget designmuseeum. Tack för tipset!

 • Lätt snyggast så det var inget dåligt kap du gjorde! Gifter sig fint till din egna Dalí 😉
  Kramkram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.