Annons

En till, för Barncancerfonden

Nu när vi ändå är inne på stilleben slänger jag in ännu en pinne på det temat. Jag lovade nämligen Barncancerfonden att hjälpa till och ta några bilder för marknadsföringen av deras nya smyckeskollektion. Här är ett resultat av det. Hålet i silverhjärtat, som är formgivet av by leia, ska symbolisera att man gett en del av sig själv till någon. Intäkterna från försäljningen går oavkortat till att bygga Sveriges femte Ronald McDonald Hus. Första spadtaget ska tas våren 2012. Fint va?

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jossan skriver:

  Vilket vackert smycke! Något för årets önskelista kanske…

 • Sara skriver:

  Jättefina smycken, men så trist att sån liten % går till Barncancerfonden…

 • Nissan skriver:

  Jag ska på bröllopsfest i december. Skulle gärna köpa en present där pengarna går till något välgörande. (Ensam eller tillsammans med några vänner). Har tittat i Rädda Barnens shop, men inte direkt hittat nåt lämpligt. Har du (eller nån bloggläsare) fler tips på shoppar för "välgörande" presentshopping?

 • SmyckeLi skriver:

  Välkommen till SmyckeLi!

  Vi är två tjejer som driver denna
  grupp där vi lägger upp våra
  handgjorda smycken både till
  försäljning och inspiration.

  Vi tillverkar smycken för män, kvinnor
  och barn i alla åldrar.
  Allt från graverade namn smycken
  till snygga läderarmband.

  Vi kan skräddarsy ett smycke utefter dina idéer
  och design.

  Allt material vi använder oss av är
  silverpläterat/silverfärgad metall men nickeltestat/nickelgodkänd.

  För mer kontakt/beställning:
  [email protected]

  https://www.facebook.com/groups/smyckeli/
  smyckeli.blogg.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.