Annons

Dagens lunch + ett presenttips

Nej, det här är ingen matblogg. Jag vet. Men jag hade bakgrunden och rekvisitan på plats för en annan fotografering som jag står mitt uppe i, så jag passade på att ställa ner min lunchmacka och bränna av ett par bilder på dagens näringsintag. Kantarellerna är plockade i grönsaksdisken på Coop, så det är heller ingen regelrätt svampskrytarbild (som det gått inflation i på Facebook sista tiden). Jag ville egentligen bara tipsa om min fina svampborste som jag köpt på Iris Hantverk i Stockholm. Ett kollektiv för synskadade med anor från 1800-talet – ett borstbinderi som gett begreppet fingertoppskänsla en helt ny dimension. Och ett present- eller julklappstips till dig eller någon i din närhet som älskar svamp kanske?

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Oj, hur gott såg inte det där ut att vara…

 • Mrs Sunshine skriver:

  Otroligt fina bilder! Ser mums ut. Och fin borste:-)

 • Anonym skriver:

  jaaaaaaaaaaa! Blev så glad att fler än jag reagerat på alla dessa svampbilder 😉 Det är otroligt vackert med svamp givetvis, men men. Gillar saltet man ser på shifferplattan. Effektfullt.

 • Louise skriver:

  jag dog lite inombords gu så gott!

  Kolla gärna in min nya blogg 🙂

 • Sara skriver:

  Vad skådar mitt västra öga, om inte en lunchbloggning även från Götet! 🙂 Själv blev det sallad för min del idag.. men jag säger då det. Två själar och en tanke, fast utan hantverk på östkusten dårå.

 • Maria skriver:

  Gaaah va gott. Jag dör.

 • Helena Sofia skriver:

  Fantastiskt gott! Troligtvis det bästa med hösten faktiskt. Puss!

 • Malin skriver:

  Mer matbilder! Saknar dina frukostbilder.

 • Anonym skriver:

  Fantastiska bilder ! Hösten är verkligen bästa årstiden …:)

 • Fröken Karlsson skriver:

  Ser ju underbart ut!

 • Louise skriver:

  Hej Frida! Har följt dig länge men kommenterar sällan! Jag och min sambo har precis köpt en ny säng och vet inte riktigt hur vi kan göra vårt sovrum mer mysigt. Vi skulle vilja ha nya nattduksbord men någon fin lampa på vardera sida samt någon accentfärg som piggar upp. Rummet går i övrigt i vitt och creme samt att golvet och garderoberna är i ek. Tror du att du kan ge något tips? 🙂

 • tina skriver:

  Härligt!! tackar och bockar för finfint tips!
  kram tina

 • Frida skriver:

  Tack för alla fina ord om bilden! 🙂

  Louise, kan du maila mig en bild ska jag se om jag kan hjälpa?

 • Hanna skriver:

  Härliga bilder! 🙂

 • HELENA MILTON skriver:

  Åh vilken härlig kantarellsmörgås, blir riktigt avundsjuk på ditt underbara "näringsintag" 🙂

 • Anonym skriver:

  m u u u u m s !!

 • Freedomtravel skriver:

  Oj hjälp vad gott det där ser ut!

 • Sofia skriver:

  Otroligt fina bilder! Mat som är så svårt att fotografera.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.