Annons

Dagens detalj: Favoritklockan

Jag har ju glömt att visa de fina bröllopspresenterna vi fick när vi gifte oss. Först ut. Favoritklockan som stått på önskelistan i många många år. Arne Jacobsens City Hall Clock. Gissa hur glad jag blev.

Foto; Frida Ramstedt, Trendenser,se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  åh, vilken fin present! ja den skulle man ju inte tacka nej till 😀

 • Matilda skriver:

  Hur snygg som helst!

 • Tant Johanna skriver:

  Jag kan gissa att du blev väldigt glad 🙂 Passar dig perfekt!
  Tack snälla du för kommentaren du lämna hos mig. Den värmde massor 🙂
  Kram Johanna

 • Hanna Skattberg skriver:

  Tjenare kolla in:D

 • Tänka sig, jag är på jakt efter en ny väggklocka till köket och just denna varianten har jag också fastnat för. Dock är den lite för dyr för mig men på min jakt efter klockor så brukar jag jämföra med denna och försöka hitta en som är så lik som möjligt. Förslag? 🙂

 • Stämningsfullt skriver:

  Ja jag kan ju bara tänka mig hur glad jag själv skulle bli 🙂 SÅ snygg!

 • Kakan skriver:

  Det var sannerligen en fin present!

 • House of Jammi skriver:

  Så fin – klassiskt enkel och elegant.

 • Michaela skriver:

  Hej! Jag har precis startat ett UF-Företag och ska göra min egen smyckeskollektion.
  Just nu håller jag på med att tillverka berlock armband.
  Det skulle vara kul om du kunde kika in på min blogg och ge feedback för de armband som jag hittills har gjort.
  Ha en fortsatt bra söndag!
  Kram

 • Haha, himla fin! Den hänger i vårt kök…! 😉

 • Mode på nätet skriver:

  Hej!

  Vill du skriva ett inlägg om mode & kläder på nätet och vinna 10,000kr ? Kolla in tävlingen på Modeplatsen.se

 • tina skriver:

  Vilken underbar present!

  kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.