Annons

Aesop på Artilleriet

I fredags fick jag en inbjudan till Artilleriets invigningskalas för Aesop i brevlådan. Med i utskicket låg ett ”resekit” med små med produktprover som jag slängde ner i väskan. Jag tänkte att miniatyrflaskorna kunde komma väl till pass här på landet, även om det är betydligt mer avspänt än ”Jetset” härnere. Aesop är ett gammalt anrikt varumärke och ett otroligt genomtänkt koncept. Kul att de kommit till Sverige. Och Göteborg! 

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Therese skriver:

  Gillar du musik?? Jag laddade nyss upp en ny cover, lyssna gärna och låt mig veta vad du tycker! Jag skulle bli jätteglad! 😀

  https://musicbytette.blogg.se/2011/october/ny-cover-4.html

 • Erica skriver:

  Åh, det var fantastiska nyheter!! Jag är beroende av handkrämen från Aesop (resurrection aromatic hand balm) och har snällt fått be kompisar som ska till London eller Paris om att köpa med den hem. Oj oj oj, detta kan bli dyrt. ÄLSKAR alla Aesopprodukter, de luktar ljuvligt, är ekologiska och har supersnygga förpackningar. Julklappslistan blev visst klar fort i år 🙂

 • Lina skriver:

  Fina små flarror!

 • Lena skriver:

  Snygg väska!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.