Annons

Workeyworkey

Jag är uppe och igång sen en dryg timme tillbaka efter att ha blivit väckt medelst mobilen av Sara som pendlar på ett tvåtimmarståg till Älmhult okristligt tidigt om morgnarna. Men gladare wake-up-call kan man knappast få. Bättre än den bästa hotellväckning. Och nu skrivs det för brinnande livet. Lite tidigare, under morgonens uppvärmningssurfande sprang jag över den här bilden i Olsson & Gerthels nya inspirationsflöde. Fotad och lappad av självaste Max Gerthel. Här skulle jag kunna sitta och skriva resten av dagen. Hm. Man kanske skulle skaffa fårskinn till Wegner-stolarna vid matbordet. Fint var det.

 
Uppdatering kl. 12.30
Oj, frågorna kring bordet med den udda formen blev visst en följetong i sig. Det är formgivet av Max själv, men är bara en prototyp. Bordet finns inte i produktion. Än. Någon svensk möbeltillverkare därute som känner sig manad? Efterfrågan finns ju redan, vad det verkar. Och snyggt som tusan är det.


Foto: lånad från Olsson & Gerthels nya inspirationsflöde och från bloggen de5

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Frida, vet du var det vansinnigt snygga bordet heter?

 • Lina skriver:

  Ljuvligt fina bild! Smart med bildflöde. Känns lite Convoy över det :-DD

 • Johanna B skriver:

  Fina bilder. Bokmärks genast!!

 • Sofia Agardtson skriver:

  Snyggt & mycket inspirerande 🙂

 • Adam Gerthel skriver:

  Det är min kära bror som gjort bordet själv, så det finns tyvärr inte till försäljning. Bilden är tagen i hans lägenhet i Peking. Förhoppningsvis hittar han en producent i Sverige som kan ta upp det i produktion.

 • Härligt skrivbord.

 • de5 skriver:

  Hej,
  Mer info om bordet hittar ni på: https://intimodein.blogspot.com/2011/02/kul-att-det-ar-nagon-som-vagar-gora.html#more

  Det är superfint 🙂

 • Bodypalace skriver:

  Rätt eller fel?

 • Frida skriver:

  de5:
  Tack för länktipset! Kompletterar med en av dina bilder som visar bordet lite tydligare.

 • Tant Johanna skriver:

  Så snyggt! Det perfekta kontorsbordet. Hoppas verkligen på att det kommer i produktion.
  Kram J

 • Malin skriver:

  Blir så nyfiken på ditt matbordsmöblemang! Vet att du valt att vara lite restriktiv med att visa upp bilder från ditt hem, men frågar ändå lite försiktigt om du kan tänka dig att bjuda på en liten liten bild. Med lampor från Tom Dixon och Y-stolar runt bordet blir man ju väääldigt sugen på en liten sneakpeak! Hoppas, hoppas!!

  Glada hälsningar
  /Malin

 • Naked Girl skriver:

  Riktigt snyggt bord, och härlig blogg med mycket insperation GILLAS STARKT!!! Kramar

 • anna pålsson skriver:

  Hallojsan!

  Underbar blogg du har,jag vill tipsa dig om en fin internetbutik som heter Frökenm och du finner den på enna adress http://www.frokenm.se

  trevligkväll
  /anna

 • Spättan skriver:

  Anytime Räkan, anytime! La-la-likey bordet. Massor.

 • Tove - Formfront skriver:

  Kanonsnyggt bord! Lite liknande mötesbord med annorlunda form finns hos EFG för er som är nyfikna. Deras Hide Tech lanserades på möbelmässan i år och är det överlägset snyggaste konferensbordet på marknaden enligt mig, men det är bara för att ovanstående bord inte tillverkats än 🙂

 • U skriver:

  Tips!Fina personliga bord gör Julie & Clark på Karlavägen i Stockholm!

 • Johanna skriver:

  Super snyggt bord och intressant form känns som om det kan passa i många sammanhang.

 • Lena skriver:

  Fantastiskt bord. Jag blev KÄR! Men vad kan ett sånt här komma att kosta. Skjortan?

 • emelie skriver:

  det där ska jag ta efter när köket renoveras.
  stolarna ska få ett varsitt fårskin över sig.. superläckert.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.