Annons

Vackrare väckare

När vi ändå är inne på fina väckarklockor kan jag inte låta bli att tipsa om Henning Koppels lilla, som också är splirrans ny. Inte gratis, förvisso, men en investering för fagrare morgnar? Finns ju alltid sätt att vinkla det på, menar jag. Den här tycker jag faktiskt är finare än Arne Jacobsens dito. Lite renare och stramare och ja, mer jag. Om jag nu rent hypotetiskt skulle till att välja mellan de tu.

Foto: pressbild Henning Koppel Georg Jensen

Kategorier:

Kommentarer

 • Purple Area skriver:

  Vilket bra tips, jag är ute efter en snygg och stilren klocka men har inte hittat någon kul. Ska ta och titta närmare på den här.

  /Susann

 • Purple Area skriver:

  Vilket bra tips, jag har varit ute efter en snygg och stilren klocka men inte hittat någon. Ska ta och kika närmare på den här.

  /Susann

 • Iwyn skriver:

  Snygg klocka! 😀

 • Jane skriver:

  Så snyggt!! 🙂

 • Marie skriver:

  En av de snyggaste väckarklockor jag sett!
  Trevlig söndag.

 • Pierre skriver:

  skit coola bilder!

  Följ mig gärna på vägen att uppnå min dröm, d.v.s att bli artist i Sverige!
  https://pierrekakiz.blogg.se
  https://youtube.com/pierrekakiz

 • Joanna <3 skriver:

  Vad tycker ni om friends with benefits/vänner med förmåner?
  Är det rätt eller fel?
  Kan man vara bara vänner och mysa eller är det fel?

  Kolla mitt senaste inlägg om det. Kramisar 🙂

 • Maria skriver:

  den svarta med blå visare var jättefin. Tjusiga bilder också!

 • fin klocka och snygga bilder.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.