Annons

Uppdatering av önskelistan: Hösthjälpredor

Det här är ju ingen modeblogg men ibland slinker några udda fåglar in i mina önskekollage. Och ni brukar ju vilja att jag ska uppdatera när jag har bockat av något, så nu är det dags för två. Idag, nästan ett helt år efter det här inlägget, slog jag till både på Decadent-väskan hos NK och en liknande klocka på Åhléns. Sara tipsade mig nämligen om Mujis fina armbandsur igår, så jag kilade ner till Å-City när jag ändå var här i Stockholm och köpte mig en med svart armband och vit urtavla. Den blev min för 475 pix. Vilket kap!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sunnanvind skriver:

  Supersnygg klocka! Och bra pris 🙂

 • Helena Milton skriver:

  Väskan, VÄSKAN – den är ju sååå fin! Den skulle jag vilja ha 🙂

 • Lina skriver:

  TACK för tipset om klockan. Ska genast spanas in!!

 • Camilla skriver:

  Två supersnygga saker du köpt på dej. Blev sugen på både väskan och klockan 🙂

 • Mia skriver:

  Snyggt !! Mycket snyggt… : )

 • Mrs Sunshine skriver:

  Fantastiskt fina saker. Härligt att få unna sig saker ibland som man länge önskat sig. Älskar båda sakerna, det är bara att gratulera!

 • Så vacker väska.

 • LORISSA LOVEBOMB skriver:

  Klocka behöver jag införskaffa… nu när nya terminen börjar. 🙂

 • Anna F skriver:

  Jag köpte också en decadent-väska i veckan fast en svart med två fickor. Jag inventerade typ hela Göteborg för att hitta där den var billigast då 3000:- egentligen väl magstarkt för mig i väsk-väg. Dock ångrar jag mig inte för en sekund =)

 • Maja skriver:

  3000, vilket fantastiskt pris. Det är väl ungefär vad gemeneman har råd med i shoppingväg sådär på en lördagförmiddag.

 • Johanna skriver:

  Maja jag tror det var klockan hon menade var billig…

 • Pella skriver:

  Tror minsann att jag måste bege mig till Muji pronto! Tror ni att man kan hoppas att det finns någon klocka kvar efter det här inlägget… 😉
  Snyggt!!!

 • Anna F skriver:

  Maja: Man prioriterar olika, jag vill köpa en väska som håller i en evighet och som blir snyggare med åren , en investering helt enkelt. Sedan så tycker jag det är roligt att spara och sträva efter något man länge velat ha.

 • Anna skriver:

  Denna väskan är så fantastisk och den är du vä värd! Hoppas att du haft en skön helg i Sthlm.

 • Anonym skriver:

  Galet fina! Ge mig båda :)) Jatack!

 • Cecilia skriver:

  Väskan är superfin!! behov av en ny!..

 • Petit krypin skriver:

  Det är detaljerna som gör det! Så snyggt.

 • Johanna skriver:

  Gillar både väskan och klockan, att de är så enkla men känns så lyxiga och hållbara.

 • Maria skriver:

  Snygg klocka. Måste bara fråga om det är den på länken nedan? Jag har nämligen inte någon affär i närheten som säljer Muji.

  https://www.muji.eu/pages/online.asp?V=1&Sec=5&Sub=131&PID=2341

 • Charlotte Bladh skriver:

  Ha, en sån klocka har jag med. Jättefin!

 • annie skriver:

  riktigt fint, älskar färgen på väskan! kram

 • Lovisa skriver:

  Gärna mer "modeblogg" härifrån! Din blogg och stil är så befriande enkel och chosefri om man jämför med de uttalade modebloggarna.

  En annan fundering är om du skulle kunna skriva ett inlägg om hur du disponerar din tid? Jag läste någon gång att du delar upp din tid i 30-minuterspass, vill du specificera det? Jag beundrar din effektivitet mycket!

  Tack för all inspiration, trevlig kväll.

 • Anonym skriver:

  så snygga saker!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.