Annons

Precious från Georg Jensen och llse Crawford

Ni har väl inte missat att Ilse Crawfords nya serie Precious från Georg Jensen har kommit ut i butik nu. En liten ask med lock att förvara det allra käraste i. Smycken eller nycklar, du väljer. Finns bland annat i högblank koppar eller mässing, pris runt tusenlappen. Fina och spot on på höstens metalltrend.

Foto: pressbild Georg Jensen

Kategorier:

Kommentarer

 • frida skriver:

  fin blogg!
  jag har en frågestund på min blogg så gå gärna in och fråga en fråga 🙂
  http://ffridaohlsson.blogg.se/category/fotonbilder.html

 • Johanna skriver:

  Vad fina, jag har bara fastnat för georg jensens klockar tidigare men de här askarna gillar jag också.

 • Johanna B skriver:

  Mumma! Så fina!

 • Purple Area skriver:

  Finfint med mässing och koppar!! Gillar

 • Purple Area skriver:

  Finfint med mässing och koppar!!

 • [room] by sofie skriver:

  Jo, de hade jag faktiskt missat :))! Godbitar och verkligen "spot on" höstens trend!

  Tack för sovrumsinspiration! Jag sitter med de sista pusselbitarna och blev helsåld på de svarta påslakansetet, från Åhlens. Snyggt och prisvärt!

  Kram // Sofie

 • monnah skriver:

  Hm. Jag är helt klart ett GJ-fan, men jag vet inte om det här blir lite för mycket metall för min smak? Jag har precis målat en gammal spånkorg i silver, fast det är i och för sig ganska kul… Kanske den i mässing skulle bli fin på vår sovrumsbyrå med mässingljusstakssamlingen?

 • Silje Marie skriver:

  Fin blogg! 🙂
  STEM PÅ KRISTOFFER I KONKURRANSEN "DET NYE LEVERPOSTEI BARNET"

  LINK:

  http://www.seher.no/874959/vil-du-bli-den-nye-leverpostei-ungen#/bidrag/d/3148288/

 • Malin Ahlqvist skriver:

  Lite roligt – jag har precis hängt upp sådana där svarta ramar i en liten "installation" på min vardagsrumsvägg. Har fyllt dem med mindre ramar, mindre tavlor, gamla EP-plattor i mörkröda nyanser (jättevackra) och några afrikanska masker! Roligt att se att andra har använt samma ramer i sin reklam!

  /Malin
  http://www.apriliainterior.se

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *