Annons

PAP, check!

Niklas överraskade mig med en present i fredags. Och gissa vad som dolde sig bakom det prassliga papperet? Det finfina laptopfodralet från PAP! Hurra! Nu kan jag med andra ord transportera min silvriga med stil. Mycket passande, då den här veckan kommer innebära en del resande för både min och datorns del. I helgen invigs nämligen nya Scandic Grand central och på torsdag är det pressvisning, så den här dagen ska ägnas åt att lägga sista handen vid det projektet.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lotta Agaton skriver:

  …och jag ska dit och plåta pressbilder i morgon!

  Lxx

 • Anonym skriver:

  Hej, varför inte ta en titt in på min nya blogg & vf inte ta och följa den genom bloglovin om du gillar den?;) https://hannaskattberg.myshowroom.se/
  hoppas du får en fortsatt bra dag 😀

 • Åh vad roligt Frida! Stort lycka till! 🙂

 • Linda skriver:

  Nämen fick du det där laptopfodralet nu äntligen, vilken snäll man du har! Känns som att du suktat efter det läääänge 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.