Annons

Packad och klar…

Nåja, i alla fall i praktisk bemärkelse. Nu lånar vi ut lägenheten till bekantas bekanta och drar ut på landet i några dagar. Jag har packat med mig min tjockaste Olle, mina svampstövlar och en laddning böcker. En av dem: Bomull – en solkig historia, är en bok som tamejsjutton alla borde läsa och reflektera kring. För all den ”billiga bomull” vi konsumerar idag, både inom inredning och mode, har ju trots allt ett ganska dyrt pris – som betalas av naturen. Väldigt intressant skrivet om industrin bakom fast fashion trenden där vi konsumerar plagg med en säsong, eller än värre en kväll, som tidshorisont. Men, men – nog om politik. Nu väntar en avkopplad och urkopplad helg. Hoppas att ni får en skön en, ni med. Trevlig fredag!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • johanna skriver:

  Vad härligt, boken låter super intressant. Ha en mysig helg nu och hoppas att du hittar svamp!

 • Johanna B skriver:

  Bra boktips! måste jag kolla in. Är trött på chicklitt efter sommarens frosseri så det här kanske kan bli ett fullkornsbröd i den sockriga tillvaron ,-))

 • Karin skriver:

  Låter som en toppenhelg! Koppla av och njut!

 • Anonym skriver:

  Åh är det nya Pia-pläden därunder? Så fin!!

 • sofia skriver:

  känns bra att stora inredningsbloggar tar upp den frågan!

 • Therese skriver:

  Hej!
  Jag är en tjej som försöker slå igenom inom musikbranchen. Detta år sökte jag både till Idol och True Talent.

  Lyssna gärna på min musik här: ( http://www.youtube.com/musicbytette ) och om du gillar det, gilla gärna min facebooksida för att få de senaste uppdateringarna här: ( https://www.facebook.com/#!/pages/Therese-Hansson/227583230622307 )

 • Fin blogg!
  Vill du göra ett bloglovin byte?
  kram

 • Hemmakatten skriver:

  Vad härligt det låter. Hoppas att du får en underbar helg.

 • ES skriver:

  Vänta lite nu! Är det en Speedy-bag från Louis Vuitton jag ser? Alltså, trots att jag väl vet att detta är en inredningsblogg kan inte sådana inköp få gå obemärkt förbi. Berätta och visa lite bilder! Tack… 😉

 • Anonym skriver:

  Hej är du intresserad av tygkassar med många fina och olika tryck så får du gärna kolla in denna sida https://tygkassar.blogg.se/category/tygkassar.html

 • tuzz skriver:

  Så fin väska och coola stövlar 🙂

 • Karin L skriver:

  Fina Hunter Clogs! Var har du köpt dem?!

 • Karin L skriver:

  Hej igen!!

  Haha, jag såg ju HELT fel. Det är ju vanliga Hunterstövlar å inte clogsen. Bortse från min fråga ovan!!
  Ha en fortsatt trevlig helg!

 • Erik skriver:

  Vi borde börja odla och använda hampa mer igen. Med modern teknologi är det ett fullgott, ekologiskt alternativ till bomull. Har inte läst boken, men det var ju som bekant de bomullsproducerande länderna som fick ALL hampa förbjuden, även sorten man inte kan röka.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.