Annons

På min önskelista: PAP, igen

Internetuppkopplingen på kontoret strejkar idag, så jag packar strax ihop min bärbara och promenerar hem igen nu när förmiddagens alla möten är avklarade. Det är inte värre än att jag får jobba hemifrån efter lunch, men logistikbehovet som plötsligt uppstod påminde mig än en gång om att jag borde ha ett skyddande datorfodral från PAP att bära mitt silverskimrande 15-tumsäpple i. Spanade in Marias under veckan som gick. Och det var minst lika fint att ta på som att se på. Så här kommer en liten önskelistepåminnelse till mig själv. Pris? 499 kronor.

Foto: lånad från EMS Edge

Kategorier:

Kommentarer

 • tinajo skriver:

  Ja, den var riktigt snygg – gillar! 🙂

 • Lina skriver:

  Kanonsnygg! "Billig" dessutom. Det gillar vi.

 • Linda skriver:

  Jag har ett pap-kuvert i filt till min lilla 11-tums macbook air och jag är jättenöjd!

 • Sofie skriver:

  Kan det vara Ems Edge på Elle? Emma Elwin alltså?

 • Johanna B skriver:

  Galet fin! Varför finns inte Artilleriet i fler städer?? Gör dem till kedja. NU!!

 • Andrea skriver:

  Superfin!! När utses vinnaren till Jersey Sheets-tävlingen?
  Har jag missat det?

 • Lina skriver:

  sjukt fin är den! från bloggen EmsEdge, kolla länken: https://emsedge.elle.se/p-a-p/?show=

 • Frida skriver:

  Tacktack!

 • Emma skriver:

  Nej nu kunde jag inte hålla mig längre! Klick klick! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.