Annons

Morgonkaffe med Mjölk

Jag vet inte hur många av er som har hängt med den här bloggen sen tidernas begynnelse, men faktum är att jag startade den i Kanada. När jag var där på en utbytestermin med universitetet. Kanada är ett land som ofta glöms bort när man pratar design även om de har fantastiskt mycket fint och de gillar samma lika som vi i Skandinavien. En webbshop jag tycker ni ska kolla in på det temat, lagom till morgonkaffet, är Mjölk. Den fysiska butiken ligger i Toronto men de skeppar worldwide.

Foto: Mjölk

Kategorier:

Kommentarer

 • Emelie skriver:

  Om jag hade druckit kokkaffe hade jag absolut köpt en sådan bryggtratt i porslin! //Emelie

 • Merja skriver:

  Tack för tipset! Gillade kopparsaxarna, de hade gärna fått flytta hem till mig. Ha en fortsatt bra dag!/Merja

 • Katrin L skriver:

  Åå, snälla låt dem öppna en butik i Sverige!! vilket härligt utbud!

 • Marie skriver:

  Hej Frida (jag har btw hängt med från början).

  Du brukar tipsa om posters/ tavlor emellanåt. Kan du inte tipsa om snygga tavelväggar och HUR man gör och vad man ska tänka på för att konstruera en egen. Tipstack i förväg!

 • marie skriver:

  Fantastiskt inspirerande!

 • Hem och Lycka skriver:

  Vansinnigt snyggt!

 • Åsa skriver:

  Brygg kaffe är ju "det nya svarta".
  Om jag inte minns fel så hade Krypton en otroligt söt liten bryggtratt i porslin i sitt fönster idag.
  Gillar mässingssakerna väldigt mycket hos Mjölk.

 • Vad fina saker!
  Läste precis din krönika på market.se. Vad bra den var!

 • Emma Esteban skriver:

  Åh, jag kommer ihåg att jag läste dig redan då! Och hur du försökte inreda pluttstudentrummet. Vad lustigt, jag har inte tänkt på att jag läst så länge.

 • Aniika skriver:

  Har följt din blogg sedan i höstas, (efter tips av min syster) men vet att jag läste en större artikel om dig i Metro när du gått ut och "avslöjat" vem den anonyma bloggerskan egentligen var. Kul att följa din resa, är säker på att vi kommer se hur mycket som helst av dig framöver! Lycka till med alla roliga uppdrag du har på gång.

 • Designbird skriver:

  Kanada är ett väldigt trevligt land, har också spenderat ett år där. Milk är lite av en favorit, kul att du lyfter fram den!

 • Maria skriver:

  Jag har följt din blogg sedan 2005 när det var mer pyssel och mindre design. Men jag kikar in då o då fortfarande!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.