Annons

Inslaget på webb-TV

För er som är nyfikna på morgonens TV-inslag så finns det på webben nu. Tyvärr verkar det som om man måste bo i Finland för att kunna komma åt Play-funktionen, men ni kan ju alltid testa. Två morgontrötta men glada bloggare finns att beskåda om ni klickar här, och spolar fram till cirkus 07.18. Nu ska vi skynda vidare till kvällens gala. Almost Open Party (Helsingfors roll som World Design Capital smygstartskalas med 1000 inbjudna gäster) börjar om en knapp timme så nu åker klackarna på!

inredningsblogg finland morgon TV min Morgon
Foto: skärmdump från YLE FST5

Kategorier:

Kommentarer

 • Riikka skriver:

  Hej! Kul att du är i Helsingfors! Har följt din blogg länge, kommer inte ihåg när jag började.
  Intressant att se dig i min morgon. Hoppas du haft de bra i min hemstad!

 • hejsan väldigt intrresant sida ni har funderar om ni skulle vilja göra någon form av länkbyte villket jag inte tror ni gör men det skulla vara riktigt kul 😉

 • Martina skriver:

  Hej!
  Jag hann inte köpa Allt i hemmet där du var med. Kan du inte lägga upp ett inlägg med prylarna som du tipsade om? Är särskilt nyfiken på tidskriftsamlaren och om det är en grå filt också. Är nog mer som gärna ser vad du tipsade om för vi verkar vara många som inte hann köpa tidningen.
  Ha det fortsatt bra i Finland!

 • Maria skriver:

  Oj, så fin lägenhet på Kungsholmen, kolla!

  https://www.alexanderwhite.se/objekt/obj17841n1117476676

  /Maria

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.