Annons

Helsinki Design Week – Habitare 2011

Finlands motsvarighet till Formex kallas Habitare och arrangeras samtidigt som Helsinki Design Week. Vi gjorde ett snabbt besök i montrarna men eftersom den här mässan ligger efter både Milano, Stockholm Furniture Fair och Formex i tid räknat så var det inte särskilt mycket nytt som visades i produktväg. Här är däremot en kort bildrapport från höjdpunkten. Konstantin Grcics utställning ECO Design – ett urval av ekologiska och multifunktionella produkter. Jag gillade Tapio Anttilas prisbelönta ved/tidningskorg och Ilkka Suppanens kloka toapapper. Och visst ÄR Konstantin galet lik Don Draper i Madmen?

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se / Habitare.fi

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Vad spännande att få en inblick i finskformgivning.

 • Pella skriver:

  Vilket underbart toalettpapper!!!

 • Lina skriver:

  Ha ha klockrent toapapper!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.