Annons

Helsinki Design Week – Habitare 2011

Finlands motsvarighet till Formex kallas Habitare och arrangeras samtidigt som Helsinki Design Week. Vi gjorde ett snabbt besök i montrarna men eftersom den här mässan ligger efter både Milano, Stockholm Furniture Fair och Formex i tid räknat så var det inte särskilt mycket nytt som visades i produktväg. Här är däremot en kort bildrapport från höjdpunkten. Konstantin Grcics utställning ECO Design – ett urval av ekologiska och multifunktionella produkter. Jag gillade Tapio Anttilas prisbelönta ved/tidningskorg och Ilkka Suppanens kloka toapapper. Och visst ÄR Konstantin galet lik Don Draper i Madmen?

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se / Habitare.fi

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Vad spännande att få en inblick i finskformgivning.

 • Pella skriver:

  Vilket underbart toalettpapper!!!

 • Lina skriver:

  Ha ha klockrent toapapper!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *