Annons

Hej från Helsinki!

Klockan 4 imorse ringde min väckarklocka, och nu (en skakig flygresa med propellerplan senare) befinner jag mig på Helsingfors flygplats, i väntan på vidare transfer till Helsinki Design Week. Trots den arla uppstigningen är jag piggare än på länge. Och det beror inte bara på att dagens första kaffeinkopp serverades i Marimekkoskrud. Nej, jag är så glad för att få vara här! Imorgon är jag och Maria Soxbo inbjudna till FST5 för att prata om inredningsbloggande – i direktsänd Finsk TV! Men innan dess ska vi passa på att avnjuta stan och smaka på vad den har att erbjuda. Med mig i packningen har jag Crumpled City – Helsinki, en smart knölbar karta, som kommer vara min analoga vän de närmsta dagarna. Inköpt på Akademibokhandeln igår (tipstack till Sara). Bildrapporter kommer löpande, så håll uktik!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria Westerlund skriver:

  Låter så spännande! Tänkte åka dit och ångrar mig såå när jag läser detta! Skall kolla in FST imorrn – lycka till!

 • Marie skriver:

  Kul Frida! Lycka till – jag ser fram mot spännande inlägg.

 • Sofie skriver:

  Fin blogg! allt bra? 🙂
  kram!

 • Välkommen till Finland! 🙂 Ska titta på dig imorgon – fast jag annars bara tittar på svenska Nyhetsmorgon, ähum…. 😉

 • Sofia skriver:

  Missa inte Stockmanns eget märke Casa Stockmann. Fina grejer!

 • Daniel skriver:

  Hej, Hoppas du får en bra resa i Finland och roligt på Helsinki Design Week!

 • Malin skriver:

  Åhh så kul för er! Ha det så bra och stort lycka till!

 • Louise skriver:

  Jag har en nystartat blogg, kika gärna in och kommentera, följ mig via blogglovin!

 • Lina skriver:

  Ta chansen och delta i veckans blogg hos https://linastumpan.blogg.se
  Jag kan nästan GARANTERA att du vinner, för än är det inte en enda som har anmält sig! : )
  Puss puss!
  //Lina

 • Anne skriver:

  Välkommen också till Gamla stan i Borgå om du har tid! (Jag jobbar där). 🙂

 • annaleena skriver:

  Ååh! Hade varit så kul och vara där med, som eran finskhets expert! 😀
  Glöm inte att titta till den stora Marimekko butiken som ligger vid pohjoisesplanadi (tror jag) deras marimekko+converse är ju bara för härliga!
  kram!

 • Åh så intressant! Bara att besöka Helsingfors är ju spännande! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.