Annons

Hej från Helsinki!

Klockan 4 imorse ringde min väckarklocka, och nu (en skakig flygresa med propellerplan senare) befinner jag mig på Helsingfors flygplats, i väntan på vidare transfer till Helsinki Design Week. Trots den arla uppstigningen är jag piggare än på länge. Och det beror inte bara på att dagens första kaffeinkopp serverades i Marimekkoskrud. Nej, jag är så glad för att få vara här! Imorgon är jag och Maria Soxbo inbjudna till FST5 för att prata om inredningsbloggande – i direktsänd Finsk TV! Men innan dess ska vi passa på att avnjuta stan och smaka på vad den har att erbjuda. Med mig i packningen har jag Crumpled City – Helsinki, en smart knölbar karta, som kommer vara min analoga vän de närmsta dagarna. Inköpt på Akademibokhandeln igår (tipstack till Sara). Bildrapporter kommer löpande, så håll uktik!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria Westerlund skriver:

  Låter så spännande! Tänkte åka dit och ångrar mig såå när jag läser detta! Skall kolla in FST imorrn – lycka till!

 • Marie skriver:

  Kul Frida! Lycka till – jag ser fram mot spännande inlägg.

 • Sofie skriver:

  Fin blogg! allt bra? 🙂
  kram!

 • Välkommen till Finland! 🙂 Ska titta på dig imorgon – fast jag annars bara tittar på svenska Nyhetsmorgon, ähum…. 😉

 • Sofia skriver:

  Missa inte Stockmanns eget märke Casa Stockmann. Fina grejer!

 • Daniel skriver:

  Hej, Hoppas du får en bra resa i Finland och roligt på Helsinki Design Week!

 • Malin skriver:

  Åhh så kul för er! Ha det så bra och stort lycka till!

 • Louise skriver:

  Jag har en nystartat blogg, kika gärna in och kommentera, följ mig via blogglovin!

 • Lina skriver:

  Ta chansen och delta i veckans blogg hos http://linastumpan.blogg.se
  Jag kan nästan GARANTERA att du vinner, för än är det inte en enda som har anmält sig! : )
  Puss puss!
  //Lina

 • Anne skriver:

  Välkommen också till Gamla stan i Borgå om du har tid! (Jag jobbar där). 🙂

 • annaleena skriver:

  Ååh! Hade varit så kul och vara där med, som eran finskhets expert! 😀
  Glöm inte att titta till den stora Marimekko butiken som ligger vid pohjoisesplanadi (tror jag) deras marimekko+converse är ju bara för härliga!
  kram!

 • Åh så intressant! Bara att besöka Helsingfors är ju spännande! 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *