Annons

Godmorgon Stockholm

Imorse slog jag upp två yrvakna mot den här utsikten. Idag öppnar nämligen Formex och det är pressfrukost om en timme, så jag befinner mig i Stockholm. Hurra! Mina ögon är visserligen rödare än nagellacket eftersom tåget blev stillastående mitt i natten, i flera timmar, så jag kom fram till hotellet strax efter två inatt.Tack SJ för den starten. Men jag ska göra mitt bästa för att förtränga att jag bara sovit knappa fyra. För idag är det mässrejs. Nu kör vi. Godmorgon Stockholm!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • E skriver:

  Hoppas du får en bra dag trots sömnbristen!

 • C skriver:

  Lite morgontrött och yr i mössan så råkar man skriva sitt gamla efternamn. I know the feeling :-).

 • Frida skriver:

  C:
  Ha ha… Ja du ser. Ett bevis om något på att jag inte är mitt vassa jag just nu 🙂 Får justera ikväll när jag kommer åt. Tack för att du såg det åt mig.

 • Tant Johanna skriver:

  Åh vad jag är avundsjuk på dig just nu. Jag kunde inte komma ifrån jobbet så just nu sitter jag i ett grådimmigt Borås och deppar.. Men jag hoppas på bra rapporter från dig som garanterat kommer pigga upp mig 🙂 Hoppas du får en bra dag trots sömnbrist.
  Kram Johanna

 • Lovisa skriver:

  Godmorgon Frida. Hihi.. Såg oxå att du glömt ditt nya efternamn. 🙂 Ses vi imorgon kanske?
  Kram kram.

 • Bodil skriver:

  Stackare! Då var du på samma tåg som min chef. Han ser lite trött och rödögd ut idag ;-). Jag ser fram emot en mässrapport då jag själv inte har fått någon ursäkt att närvara denna gång. Ha en fin dag!

 • Hej!

  Kommer först upp imorgon men hoppas att vi ses i gångarna…

  Mvh

  Karin

 • Hemmakatten skriver:

  Ser fram emot att se härliga bilder från mässan. Du brukar bjuda på ett trevligt axplock av det bästa!

 • Hemmakatten skriver:

  Ser fram emot att se härliga bilder från mässan. Du brukar bjuda på ett trevligt axplock av det bästa!

 • Johanna skriver:

  Underbar utsikt. Då är det bara att hålla tummarna för att tåget är i tid i morgon när jag ska till formex för det är ju så mycket man vill se.

 • Frida skriver:

  Ha ha ha…. ja ni ser. Trött är bara förnamnet. Felskrivningen får stå kvar så länge, men tack – det var uppmärksamt av er! Tur ni håller ordning på mig 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.