Annons

Fredagsfeeling

Gissa om jag blev glad när jag kikade ut från lägenheten för att hämta posten alldeles nyss och hittade ett blomsterbud lutat mot ytterdörren. Jag måste ha jobbat så intensivt att jag inte hörde när de knackade på. Den tjusiga buketten var en överraskning från en bloggläsare som jag hjälpte lite via mail igår. Tack Anna! Vilken härlig start på fredagen! Och alldeles strax ska jag hämta Sara (little-miss-fix-it) på Centralen. Hon kommer med tåget från jobbet i Älmhult och stannar till söndag. Kul! Jag är laddad för skratt, bokmässebubbel och bloggskvaller. Nej, nu tar vi helg tycker jag!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Trevlig helg!

 • johanna skriver:

  men åh vilken fin bukett!
  Helgen kan ju knappt börja bättre än så!

  Ha en skön helg.

 • Annika skriver:

  Åh, vilken härlig helg ni har framför er! Jag har aldrig varit på bokmässan. Tänker alltid att nästa år då… Men det kommer alltid något emellan. Önskar dig och Sara en trevlig helg!

 • Lina skriver:

  Du som är bra på design, känner du igen dessa stolar, container fynd eller bara skräp? Tacksam för hjälp, trevlig helg.

  https://desperatedesigners.blogspot.com/

 • Sofie skriver:

  Härligt! Ser ut att vara Läkare utan gränser-buketten från Interflora! Fin bukett och även ett bra bidrag till en viktig organistation.

 • David skriver:

  Skolan igång, bloggandet mot sin topp! Nya härliga inlägg, som frågestund – passa på att ställa era underbara frågor, idéer, och lite annat!:) Kolla gärna in nu och läs, kommentera också, haha! Ha en fin dag! Kram!

 • Michaela skriver:

  Härligt, köpte själv rosor igår en bukett som var ljust syrenlila och en som var ljust orange/aprikosa. Det blev så himla fint ihop! Trevlig helg!

 • Linda skriver:

  Visst blir man glad när det kommer blomsterbud! Så fina blommor du fick. De gick i samma färgskala som dom jag fick i veckan.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.