Annons

Formex hösten 2011: Pressfrukosten

Imorse tog jag Charlotte under armen och äntrade pressfrukosten med lätt morgonrufsig frisyr. Det bjöds på nyheter och nomineringarna till Formidable, en dragning om det nya designpriset ”Årets Nordiska Formgivare” och inte minst en smarrig ekologisk frukost bestående av sconesmuffins, smoothies och frukt på koppar och trärena ytor. Därefter påbörjades den stora mässvandringen. Vi har knallat fötterna trötta, fotat värre än ett gäng Japaner och samlat på oss pressbilder en masse. Hela bloggmaffian (nåja, nästan) är på plats så det lär nog dyka upp rapporter både här och där på nätet. Mina bilder, som bland annat visar mer av restaurangen Pine and Dine där pressfrukosten ägde rum, kommer dröja en lite stund till. Nu ska jag rusa vidare till Moderådets föredrag. Men bildrapport kommer senare ikväll. Håll utkik!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se (jo, nu har jag vaknat och kallar mig mitt rätta namn)

Kategorier:

Kommentarer

 • Frukosten ser sällsamt ljuvlig ut för både öga och gom! Heja snabb uppdatering!
  Kramen

 • Camilla skriver:

  De där små glasen med yoghurt och müsli ser riktigt goda ut.. Trots att jag inte alls är glad för müsli. Men i sådan liten skala skulle bli perfekt. Så kan man hellre ta flera glas om man vill ha mer. Finns inget värre (eller jo ,det finns det ju..) när man har en skål med kleggig müsli kvar. Usch! Bra tips för helgfrukosten 😀 Petit.

  Spännande med mässan, jag följer med via din blogg. Skönt man kan göra det, så slapp man sitta fast på ett tåg inatt.
  Tack på förhand!! 😀

 • Anonym skriver:

  Heja Karin Elvy till Formidable-priset! En riktig pärla!

 • Anonym skriver:

  Läs jätte gärna mitt senaste inlägg och kom med kommentarer om du har någon åsikt

 • Annika skriver:

  Här har du en som väntar på dina uppdateringar! ;)Vet att du alltid levererar helt suveräna inlägg från mässan. Jag kan riktigt känna stämningen vid pressfrukosten när alla träffas. Så kul! Nästa gång missar jag inte! 🙂 Frukosten ser ljuvlig ut, som vanligt.

 • Underbart gott! Attans att man missade njutningen den här gången också…

  Karin

 • Charlotte Bladh skriver:

  Tack frida för trevlogt sällskap som vanligt. Min rapport kommer alldeles strax! Kram Charlotte

 • Petra skriver:

  Oj vad jag kunnat göra er sällskap 🙂 inspirerande bilder.

 • Johanna skriver:

  Hoppade över Formex för den stora teknikmässan IFA i Berlin.
  Galet stort och riktigt kul…

 • Sofia skriver:

  Tack för helt fantastiskt rapport av Formex. Missade tyvärr frukosten och många av er andra fina bloggare.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.