Annons

Formex hösten 2011: Pine and Dine

Mässrestaurangen där pressfrukosten ägde rum var en utställning i sig, genomförd av Rekostylisterna och hade ett Göteborgsfyndigt namn; Pine and Dine. Tallträd och furu dominerade och det fanns massor av tittgodis i form av stapelved, rustika kaminer, vackra köksredskap liksom detaljer i mässing, ull, läder och stickat. Det var saker att se oavsett hur man vred huvudet, till och med golvet var fint. En av de tjusigaste temporära restaurangerna i Formex historia, om jag får tillåta mig att tycka litet. Det kryllade av folk i lokalen så det var inte lätt att fånga interiören utan människor men här är några ”smakprov”.

Pressfrukost formex pine and dine rekostylisterna
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  okej nu kan jag inte vänta till jag får sätta mig på tåget mot stockholm.

 • Hej,

  Det ser väldigt fint och inspirerande ut. Kul att du rapporterar så snabbt! Jag har själv precis publicerat ett inlägg där jag tipsar om din rapportering så den ser jag framemot i dagarna!

  Ha en fin kväll,
  Kram Jenny

 • Anonym skriver:

  Åååh, jag säger tallar – ja, tack! 🙂
  Ska dit imorgon – ser verkligen fram emot besöket den här gången. Gillar temat.

 • Pella skriver:

  Åååh, jag säger tallar – ja, tack! 🙂
  Ska dit imorgon – ser verkligen fram emot besöket den här gången. Gillar temat.

 • Linda Heydarzadeh skriver:

  Rösta på min fina vän, tryck hela fem stjärnor och gilla!

  https://final.missworldsweden.org/bidrag/de8db7a7-7b5f-47f7-a42e-efce2cb2d290

 • Frau Furtenbach skriver:

  Men ååå vad fint det ser ut. Verkligen smakfullt! Nu längtar jag tills jag kommer dit i helgen! Ser fram emot mer rapportering… 😉 Hälsningar Karolina Furtenbach Ström

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.