Annons

Formex hösten 2011: Bästa lunchtipset

Idag höll jag i en tretimmars trendföreläsning och workshop med Boråstapeter, och intervjuades sedan för två tidningar. Sen åkte jag ut till mässområdet en kortis på eftermiddagen, mest för att äta en bit mat med en viktig person. Det här är därför allt jag har att bjuda på i bildväg just nu. Inte mycket, men mer kommer när jag har tömt minneskortet från igår. Till er som ska besöka Formex i helgen är mitt bästa råd att skippa bricklunchen och lägga en extra femtiolapp på restaurang Garden istället. En lugn oas, med fantastisk kantarellrisotto. Nu ska jag lägga upp fötterna på soffan och vila fredag. Vi ses imorgon!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sunnanvind skriver:

  Låter som en härlig och fullspäckad dag du haft! Förstår om du är trött efter allt detta. Trevlig helg!

 • Kohs skriver:
 • Johanna B. skriver:

  Oops! Slant på tangenten. Trevlig helg!

 • Emma skriver:

  gu vilken härlig blogg du har!
  kramis på dej!

 • frida z skriver:

  Tack för dina inspirerande bilder och rapporter. Jag planerar att göra hela formex på fem timmar i morgon strax innan stängning och tar med mig dina tips och tankar på vägen! /f

 • Spättan skriver:

  Menar ni moi, mich, me?? VIP-spättan jo jag tackar! :-*

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.