Annons

Dagens detalj: Pratbubble-gem

Okej. Beware alla ni som inte går igång på kontorsprylar. För nu zoomar jag in på detaljnivå. Till er likasinnade; det här kanske är höstens finaste köp till skrivbordet! Små söta gem i form av pratbubblor. Kostar två kronor stycket. Jag köpte med mig en näve när jag hälsade på butiken Anyhow som ligger i Haga, tillsammans med Sara och Henrick, tidigare i helgen. Blir glad bara av att se dem.

Gem pratbubblor papperspyssel inredningsblogg trend kontorsmaterial snygga gem
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Åsa skriver:

  Hittade till denna webshoppen idag:
  https://www.bethge-hamburg.de/shop/
  En massa mumma för en penn- papper och andra skrivbordsutensiliersfantast.
  (Gemen finns under Desk Accessories)

 • Lina skriver:

  Men hur söta var inte de där gemen! Såg att de har hunbensgem också. Sött!

 • Nu måste jag bara kommentera. Har inte gjort det på ett tag. Din blogg är dagens stora nöje. Du är otroligt talangfull och har en sådan känsla för stil. Alltid lika kul att se vad du hittat. Petrolfärgade inlägget, det gula och plommonlila är klockrena och papperinläggen som tilltalar själen. Ja det är mycket jag gillar. Önskar dig en härlig vecka

 • Marie Å skriver:

  Åh, vad jag tycker om att du har så många Göteborgsshoppingtips i din blogg. Det saknas i övriga bloggvärlden tycker jag! Du har ju dessutom ett öga för godsakerna och tipsar om sådant jag inte själv skulle upptäckt. Det är verkligen toppen (om än lite farligt för shoppingnerverna eftersom jag liksom du, är pappersälskare).

 • Maria skriver:

  wiiii va söta!!!!

 • Frida skriver:

  Ledighetsoaradiset:
  Tack snälla snälla. Du anar inte hur glad jag blir av att läsa det där!

  Marie:
  Fler shoppingtips kommer. Filar på en liten miniguide.

 • Aah, vad söta!

 • Linn skriver:

  Frida! Kan inte du tipsa om lite fina pappersbutiker i Stockholm? Jag dör ju snart om jag inte får lägga vantarna på såna där snygga grejer du köper hela tiden. Till exempel sådan tejp du tipsade om för ett tag sedan! /En annan som älskar papper

 • tina skriver:

  Finfina! Tackar för tipset!
  kram

 • Lina skriver:

  Jag har samma dille som du. Gem, pennor, papper, anteckningsböcker, tejp. Hoppar redan av glädje över att det snart är ett nytt år och ny kalender!

 • De var väldigt söta. Får nog köpa hem några.

 • Läckert, små detaljer kan göra stora saker!

 • Nettan skriver:

  Hej söta Frida, dessa finns nu även att inhandla på IKEA… 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.