Annons

Dagens detalj: Finaste Finska frimärket

Ska du åka till Finland i höst så har du chans att lägga vantarna på det snyggaste frimärkshäftet alla kategorier. För att fira Kaj Francks 100-årsjubileum har Posti nämligen tagit fram den här kartan med hans karaktäristiska designikoner i en specialutgåva som gjorts i samarbete med formgivaren Sanna Taskinen. Så fint porto att man inte vill skiljas ifrån det. Men det löser man ju lätt med att köpa två häften, ett till vykorten och ett till sig själv – att spara for future references.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • smäm skriver:

  Finländarna är bra på frimärken. Jättesnygga.

 • Sofia skriver:

  Ett år då Mumin-frimärkena kom ut här i Finland kunde jag inte köpa några andra för de var så tjusiga. Så damerna i kassan på Posten fick ibland gräva längst ner i lådorna då jag inte nöjde mig med vanliga blommor eller annat tråkigt. 🙂

 • Johanna B skriver:

  Underbara små lappar. Synd att vi inte har något motsvarande i Sverige…

 • Cecilia skriver:

  Ååå vill ha!!….Gillar verkligen Kaj Francks formgivning!

 • cecilia skriver:

  Åååå! vill ha jag gillar verklign Kaj Francks formgivning!….så fina

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.