Annons

Dagens detalj: Färska skrivbordsfavoriter

Nej, det här är inget försök till uppifrånstilleben. Det här är ett hopplock av knappt veckogamla skrivbordsfavoriter, inköpta sedan i måndags. Jag börjar underifrån, från vänster. Senaste ELLE Decoration UK fyndad för 39 kronor på Pressbyrån. Mycket snyggt hemma-hos-reportage. Nytt anteckningsblock med vävd pärm från Bookbinders Design, nyshoppat från Magasinsgatan i Göteborg. Bästa ”tankenötspocketen” It’s not how good you are, its how good you want to be fick följa med hem i påse när jag handlade på Urban Outfitters i Stockholm igår. Har bara hunnit tjugo sidor men vill redan rekommendera. Finaste linjalen hittade jag på Granit tidigare idag. Liksom vita blyertspennor och snyggaste Peace-vykortet. Och så en näve lakritsrullar. Bästa uppåttjacket på vad som kommer bli en sen jobbkväll/natt.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Karin A skriver:

  Uppifrånstilleben eller inte så är det rysligt snyggt. Tack för Decoration UK-tipset ska spanas in. 🙂 Jobba lugnt!

 • Stämningsfullt skriver:

  Finfint säger jag!

 • Emelie skriver:

  Jag köpte uppföljaren till den boken, whatever you think, think the opposite. Men jag tror jag behöver läsa den första en gång till, så jäkla bra!

 • Check på anteckningsblock, pennor och linjal. Just dessa finns även i min ägo. Även sen jobbkväll/natt kan jag instämma i, även om jag saknar lakritsrullarna. Men det ska nog gå vägen ändå. Lycka till med kvällsjobbandet!

 • Ser riktigt läckert ut! Och det var längesen man snaskade på lakritsrullar, mums!

 • Josefine Laul skriver:

  Vilket inspirerande citat att starta dagen med – tack:)

 • [room] by sofie skriver:

  Finfin bild med härliga favoriter. Linjalen ska jag ta mig en närmare titt på nästa gång jag är på Granit. Elle Deco fick följa med mig hem för några dagar sedan, många góbitar i den :))) och fantastiskt bra pris!!!

  Det var kul att ses på mässan, det var ett tag sen sist. Lycka till med dina kommande projekt!

  Kram Sofie

 • NordicBliss skriver:

  En av anledningarna att jag alltid kommer tillbaka hit till din blogg, Frida, är att du tar så fantastiskt fina bilder. Kommer det någonsin komma lite tips på fotografering från dig? Det står högt på min önskelista

 • Välkommen till den rosa sidan http://www.alltirosa.se
  Vi har samlat över 6000 produkter i färgen rosa

 • Frida skriver:

  Nordicbliss: Tack för komplimangen men jag kan verkligen inte fota, egentligen, så jag vet inte om jag vågar mig på något tips på den arenan. Vad är det du skulle vilja veta mer om?

 • Frida skriver:

  Nordicbliss: Tack för komplimangen men jag kan verkligen inte fota, egentligen, så jag vet inte om jag vågar mig på något tips på den arenan. Vad är det du skulle vilja veta mer om?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.