Annons

Vilken tavla blev det?

Någon undrade vilket motiv jag valde, av alla de fina som syntes i det förra inlägget. Jo. Efter mycket beslutsångest (jag fingrade ju också på en variant med resväska, precis som Hotspot) och intensivt rådgörande med Niklas, så blev det till slut den här. ”Vinnaren” som jag kallar den. Jag tycker faktiskt det ser ut som om figuren gör en lycklig liten segergest. Minsann. Så den fick det bli. Här fotad mot en spegel på Kafferosteriet, men numera uppspikad mot en vit vägg i Göteborg.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Marcus Hedenskog skriver:

  Hej, jag såg de där söta men också lite smått obehagliga figurerna när vi var på konstrunda på Österlen i somras. Jag kommer inte ihåg att han sålde bilder på dem, bara små och stora figurer som såg ut att vara täljda och sammanfogade av delar.
  Jag gillar verkligen att de är androgyna, saknar ansikte men de uttrycker ändå tydligt en känsla och många av dem är ganska sorgsna.
  Skulle du vilja hjälpa mig med vad konstnären heter och var man kan köpa hans bilder?

  MVH
  Marcus

 • Förlåt, om jag bara scrollat lite….

 • Kajsa skriver:

  Frida, du behöver nu uppdatera "om mig" infon med både namn, civilstatus, arbetsgivare 🙂

 • Johanna B. skriver:

  Man blir ju alldeles glad i hjärtat!

 • Linn skriver:

  Ohh, den är ju fantastisk. Jag tycker, precis som du, att det ser ut som en mycket lycklig liten längdhoppare, som har världen framför sina fötter!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.