Annons

Triss i boktips

Efter det här inlägget regnade det tips på fina foto- och faktaböcker, så jag införskaffade några. Här är tre som efter närmare granskning och utvärdering, tål att rekommenderas vidare. Rörstrands jubileumsbok, för att jag är en sucker för svensk porslinshistoria. Nordic Designers, för att det är är roligt att förkovra sig inom den uttjatade genren ”Skandinavisk design” och sist men inte minst Modernt svenskt silver för att jag ville lära mig mer om nutida formgivning av det anrika materialet.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Linnea skriver:

  Åh vilken inspirerande blogg du har, och vilka fina bilder du tar!!! 🙂

 • Hemma hos Katta skriver:

  Grattis!! Gud så härligt med bröllopet och att ni nu är man och fru!

  Kramar /Katta

 • Lina skriver:

  Snyggt!

 • Här kommer ett boktips från mig till dig nu innan nästa vecka drar igång i 120 för dig. Senaste boken av Jens Lapidus i Stockholm Noir-serien. Vet att du läst honom förut och gillar du hans raka historier och på-pricken-dialog så är Livet Deluxe lika bra som ettan. Jag blir nyfiken på de nordiska designerna, ser att FUWL rimligtvis borde vara med så den känns väldigt up to date. Annars imponerar dina bilder, gillar verkligen kopplingen mellan innehåll och bakgrund skarpt! Kramen

 • annsoh skriver:

  finfin blogg 😀

 • tackar x3
  ah ha det godis

 • Angelica skriver:

  Vilka vackra bilder 🙂 har du tagit alla själv? Väldigt imponerande ^^

 • Formelle Design skriver:

  Trevligt med lite boktips!

  //Johanna

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.