Annons

Tre är en trend

Har du liksom jag en tom odlingsklocka hemma som väntar på refill i form av plantor som behöver komma till skott? Fyll upp glaskupan med ett pyssligt trähalsband av kulor i olika storlekar från Panduro, så länge. Jag fick idén av Marie när jag var och hälsade på henne i våras och såg att Anna-Leena gjort ett likadant, fast hon har hängt sitt på väggen. Men tre är en trend, right?

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jess skriver:

  Enkelt, fint och kreativt!

 • Det är vackrast när det är som enklast. Stort grattis i efterskott fru Ramstedt!

 • Formelle Design skriver:

  Helt klart 🙂
  Jätte fint och bra idé, jag brukar ha stora fina kottar i min men roligt att variera sig.

  //Johanna

 • Enkelt och vackert.

 • Det bästa med odlingsklockorna är att de är tacksamma som förvaringsplats för nästan vad som helst som man känner för att exponera lite extra. Just nu har jag mina stående precis som de är utan något i. Fint det med tycker jag.

 • Jennie.N skriver:

  Hej frida!
  Åkte du någonsin och besökte Johanna Forsberg i norrland och tittade på hennes nättorsos?

 • Fin idé! Jag var i Höganäs för inte så längesedan och besökte Magasin 36 för första gången. På ett matbord stod en stor glasklocka med svart fat och inuti låg några vackra guldbestick lite slarvigt. Inspirerande och väldigt fint!

 • Frida skriver:

  Weronica:
  Visst är det så!. Jag har till och med glödlampor i min ibland. Ganska fint det med. Men inte på bild. Tydligen Testade nämligen, men fick kasta det fotot 🙂

  Jennie N.
  Absolut, jag köpte med mig en hem också. Inlägget hittar du här:
  https://trendenser.se/2010/january/ateljebesok-hos-johanna-forsberg.html

 • Maria Westerlund skriver:

  Så enkelt och så fint med det rena träet! Själv är jag helt betagen av olika nyanser av trä i kombination med svart, som jag skrev om idag.
  All lycka till Dig som fru Ramstedt och med dina nya spännande sysslor! Varma hälsningar från miaw Åland

 • Lina skriver:

  Fiffig idé!

 • Elin skriver:

  Det var en bra idé! Man skulle ju faktiskt kunna lägga lite av varje i kupan 🙂

 • Sofia skriver:

  Det var verkligen fint, så stilrent. Kan man önska sig mer plats för små detaljer i hemmet, i julklapp?

 • Pella skriver:

  Du tar fantastiskt fina bilder! I like!

 • johanna skriver:

  Right 😉

 • Miriam/Fjällhem skriver:

  Fyndigt! Den idén tror jag minsann att jag "lånar" rakt av…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.