Annons

Småborden från Mimou

När jag visade bilder från stylingjobbet jag gjorde till Mimous katalog fick jag många följdfrågor om de små vita borden som stod intill sängen. De kommer från Mimous sortiment och finns i en rad olika färger och höjder. Jag är dock lite osäker på om de verkligen finns i alla tre tripp-trapp-trull-modeller som jag lånade eftersom rekvisitaförrådet även innehöll prototypmöbler men ring Mimou och kolla om ni är intresserade av att köpa dem. Några frågade också om fler detaljfoton. Det kommer, så snart jag fått de officiella pressbilderna av Mimou. Just nu har jag bara mina egna tafatta kameraklick att tillgå.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Åh vilken härligt bukett med blommor!

 • Tina Dalemo skriver:

  Tack. Borden är jätteläckra.

 • Anna R skriver:

  Fantastiska bord. Gillar även skarpt AJ-lampan. Jag är på jakt efter två stycken sänglampor – har du några tips?

 • Kakan skriver:

  Bra jobbat! Snyggt!

 • fina bord!enkelt är bra ibland ;D

 • annajohanna skriver:

  Älskar tekannan! Höganäs säger jag bara…

 • Emelie skriver:

  Frida, dina foton är långt ifrån tafatta! Du är grym!

 • Anonym skriver:

  Du är så fantastiskt duktig och ger mig så mycket inspiration till mitt egna hem.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.