Annons

Rum för papper, igen.

Minns ni att jag bloggade om en söt liten butik som jag passerar varje gång jag går in till mitt nya kontor i Viktoriapassagen. ”Rum för papper” heter den och ägarna är gruvligt duktiga på att skylta. Eller fresta, som jag kallar det. För en kartongofil som mig är det ju stört omöjligt att inte titta, eller vilja köpa. Typ. Allt. Varje. Gång. De. Skyltar. Om. Så här ser fönstret ut just nu. Vilket får mig att vilja införskaffa nya tejprullar. Herregud, de är ju som smågodis. Kulörta och söta. Och omöjliga att låta bli.

rum för papper
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emelie skriver:

  JA precis! Älskar Rum för Papper! Kan gå där hur länge som helst och njuta, titta, känna på papper, skrivböcker mm … Skönt att det inte bara är jag som kan säga "oh titta vad söt" om en tejprulle!

  //Emelie

 • Formelle Design skriver:

  Mycket fin skyltning, ska jag kolla in nästa gång jag passerar.
  Tack för tipset!

  //Johanna

 • Tina Dalemo skriver:

  Själv vill jag helt plötsligt…köpa.vackra.böcker.att.skriva.massa.inspiration.i! 🙂

 • Eva skriver:

  oj så fint, jag blir verkligen köpsugen.

 • Frk Örneborg skriver:

  Jag instämmer med dig Frida – de är helt suveräna på att skylta och få en att vilja gå in och köpa ALLT.

 • Otroligt härligt skyltfönster.

 • Anna skriver:

  Helt underbar skyltning! Vet du om de finns i fler städer än Göteborg?

 • Maria skriver:

  Fantastiska färger. Nu blir jag sugen på att köpa en vacker papperskalender inför kommande år – ett måste även om man använder mobilen som kalendern.

 • Anonym skriver:

  kolla bloggen:D

 • Diana skriver:

  Hejsan! Skulle vara otroligt gulligt om du röstade på mig och min bild 🙂

  https://www.sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-diana-osterberg-sandviken-mosters-gullpojk#

 • smäm skriver:

  Haha, söt! Får mig att tänka på min syster som älskar allt som har med papper och pyssel att göra.

 • Anonym skriver:

  jag vill tipsa dig om en grym låt!
  lägg den i din blogg som dagens låt!
  https://www.youtube.com/watch?v=ZX44h0jWy2Q&feature=player_embedded

  EN JÄTTE GRYM LÅT SOM DAVID GUETTA OCH USHER HAR GJORT, OCH LÅTEN KOM UT FÖR CA 1 VECKA SEDNA!
  SÅ LÄGG VIDEON I DIN BLOGG SÅ DINA LÄSARE FÅR LYSSNA PÅ DEN , FÖR DEN ÄR BRA!

 • Linda skriver:

  Sött! Jag skule gärna ha snyggtejpen till att slå in viktiga paket:)

 • m3lind4 skriver:

  Fin blogg^^
  Glöm inte att anmäla dig till dagens blogg hos mig!

 • Sanna skriver:

  Fint =)

 • matilda skriver:

  åh, färgglatt och fint! 😀

 • June skriver:

  Tjo!
  Hur mår du ^^
  Jag har just ritat klart en bild,kolla den på min blogg gärna ^^

 • MICHAELA VERITAS skriver:

  KIKA IN PÅ MIN BLOGG, EN JÄVLIGT SNYGG BLONDIN SOM NJUTER AV LIVET 😉 KOLLA MINA HETA BILDER OCH LÄS MINA DJUPA TANKAR OCH FUNDERINGAR SAMT MYCKET MER!! JAG ÄR EN TJEJ MED SKINN PÅ NÄSAN MEN MED BÅDA FÖTTERNA PÅ JORDEN! JAG LOVAR ER, NI KOMMER INTE BLI BESVIKNA 😉

 • Lotta skriver:

  Oj, vilken söt blogg du har 🙂

 • Lotta skriver:

  Oj, vilken söt blogg du har 🙂

 • Viola skriver:

  Hej du! Besök gärna min blogg där jag lägger ut nya outfits dagligen!
  Ha en bra dag 🙂

 • anesa skriver:

  Åh, as snyggt ju!

 • Anonym skriver:

  Kika gärna in på min blogg och var med i tävlingen, du kan vinna fina dekorationer!

  http://bymia.blogg.se/2011/august/tavling.html

 • Jättefint fönster!
  Jag vet precis vart ditt kontor är, om din granne är den fina pappersbutiken som jag ofta besöker när jag är i Gbg. Det finns ju många roliga butiker i de kvarteren!

 • JA JAG VET! 🙂 De sötaste rulllarna! Köpte på mig alldeles för många i Köpenhamn i våras. Då hade jag aldrig sett dem förut, nu vimlar de. Härligt! https://hellysjul.blogspot.com/2011/08/yes-tape-it.html
  Tack för tipset, nu vet jag var jag kan hitta dem här i Svedala

 • sashafierce skriver:

  heey snygging,gå gärna in på min blogg !

 • Här hittar du det mesta som har med Photoshop att göra! Du kan även titta på video tutorials och se på massa snygga bilder 😉 Gilla även min sida på Facebook!

  https://allaboutphotoshop.blogg.se

 • Adelia skriver:

  Hej,

  Jag har en fråga som egentligen inte har med detta inlägg att göra…Har nyligen köpt ett nytt skrivbord och en stationär Mac dator, dock har jag problem när det kommer till skrivbordsstol, som säkert så många andra också har. De vanliga är ju oftast otroligt fula och i och med att bordet står i vardagsrummet vill jag ha något snyggt. Funderat på en kartell gohst transparent eller vit men tvekar på om den inte är lite för vanlig…Har du några bra förslag, gärna under 3000kr.
  Tack för en riktigt bra inredningsblogg!

 • tinajo skriver:

  Galet fint! Jag är också så himla svag för fina tejper och vackra papper och pennor – något som hängt med hela livet och aldrig kommer gå över. 🙂

 • Erica skriver:

  Håller med dig! Man vill ha allt med en gång! Trevlig helg..

 • Anna-Karin skriver:

  En affär jag missat. Ska genast ta mig en titt när jag är i stan nästa gång. Tack för tipset. Minns när jag jobbade i porten brevid Lush på Kungstorget då han man med att gå på stan.

  Kram från
  Anna-Karin som sitter borta i Gårda och sörjer över sin trista jobbadress.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.