Annons

På min önskelista: Vackert för vattnet

Bloggläsaren Helena hörde av sig och undrade om jag hade tips på en snygg vattenkanna. Jag vet ärligt talat inte om du menade en för dricks- eller blomvatten, men jag valde att tolka in det senare eftersom jag faktiskt precis varit på väg att föra upp en ny sådan på min önskelista. Just nu vattnar jag mina pellisar med en plastvariant men efter veckan på Kafferosteriet suktar jag efter den här från Stelton. Den stod framme i fönstersmygen i huset vi hyrde, som en dekoration i sig. Urtjusig.

Foto: pressbild från danskdesign.nu

Kategorier:

Kommentarer

 • Lotta skriver:

  Åh den är galet fin – tänk att ha en vattenkanna som faktiskt kan stå framme… Tack för tipset 🙂

 • Lina skriver:

  Åker snabbt upp på min den, fyller ju ändå år på söndag 🙂

 • papis skriver:

  häftig sida

 • Diana skriver:

  Hejsan! Skulle vart urgulligt om du rösta på min bild 🙂 tack i förhand!

  https://www.sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-diana-osterberg-sandviken-mosters-gullpojk

 • vita_margarita skriver:

  Fick Elle i brevlådan i går. Där fanns ett reportage om att fånga dagen, att man ska fånga dagen innan det är för sent och vem skriver de om: dig. Nyttigt att läsa och viktigt.

 • Camilla K S skriver:

  Jättesnygg är den där kannan..men priset har fått mig att hejda mig. Nöjde mig med Eva Solos vattenkanna som även den är riktigt snygg (fast på ett helt annat sätt)!

  https://www.designonline.se/Products/sek1/Trademark/Eva+Solo/11580/AquaStar+vattenkanna

 • Anonym skriver:

  Precis vad jag menade. Mina blommor och jag blir glad. Tack för tipset! / Helena

 • Åsa skriver:

  vilken ursnygg vattenkanna..jag tycker att Stelton har mycket snyggt 🙂
  kram Åsa

 • Rebecca skriver:

  Ritkgit snygg är den där vatten kannan, den står på vår köksbänk och är nsygg… 😀

 • Mycket snygg. Du får gärna tipsa mig om du ser några som är mer prisvänliga.
  Kommer att kolla när jag är på Formex. Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.