Annons

Washi tejp

Nej. Jag kunde inte motstå dem igår. Innan dagen var slut hade ett helt gäng kulörta tejpkompisar följt med hem i påse. Men jag ska använda dem till något fiffigt, så jag har en ursäkt. Resultatet kommer att synas i en känd tidning om. Hm… Sisådär tre månader. Jag säger till när ni ska hålla utkik.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Tejpsjukan är definitivt här – jag är också drabbad 🙂

 • Tina Dalemo skriver:

  Spännande. Ska hålla utkik. Du lär göra något snyggt av det ju 🙂

 • Stämningsfullt skriver:

  Står även på min inköpslista :)Vart hittade du dina?

 • Anonym skriver:

  Ok såg förra inlägget nu …… 🙂

 • Everlasting skriver:

  Nej, jag hade nog inte heller kunnat motstå och inte hade jag haft en lika bra anledning heller. Nyfiken blir jag på vad du ska hitta på med dem!

 • Godmorgon, fin blogg du har!

  Vad tycker ni om https://angelicashop.se? Skulle ni vilja slippa frakten? Gilla på facebook (https://www.facebook.com/pages/AngelicaShopse/192021514190163). Om jag får över 50 stycken gillare innan söndag, så släpper jag en "gratis frakt" kod till alla som gillat sidan. Hur bra?

  KRAM

 • Daniel skriver:

  Hej, jag förstår dig, mkt snygga tejprullar!! Ha en underbar helg!!

 • Hej igen! Mycket spänd på vad du har hittat på för fiffigt. Det här har jag nyss gjort hemma. Så sött tycker jag. https://hellysjul.blogspot.com/2011/08/tjusig-ljusig-tejp.html
  Trevlig helg!

 • Spännande! Kan ju bara bli bra när du är i farten.

 • Pethra etc skriver:

  Oj, spännande att se vad du hittar på med de snygga tejprullarna… 🙂

 • Linda skriver:

  Jag älskar washitejp! Brukar användas mycket i scrapbooking. Men jag har även dekorerat mina hyllor i badrumsskåpet med tejp. Hyllkanten alltså.
  Kram

 • Ylva skriver:

  Men vilka vansinnigt snygga rullar du fick tag på!! Känns lite synd att jag inte längre bor i Göteborg. Har beställt mina rullar direkt från Japan, men de finns ju lite varstans nuförtiden. Måste surfa runt efter fler nu, blev GRYMT sugen på ett litet projekt!!
  /Ylva

 • Malin skriver:

  Trodde aldrig att jag skulle få habegär efter tejp – men nu har det hänt. Snyggt shoppat och ännu bättre stajlat och fotograferat!

  Ha en fin helg!

 • Johanna skriver:

  Vilka fina ska bli spännande att se resultatet. Trevlig Helg!

 • Monnah skriver:

  Ska du på Formex? Kom förbi monter C8:18 då så får du se på lite mer tejp. 🙂 Visst är det kul med denna tejp! Kan användas till vad som helst.

 • Sara skriver:

  Mmm, tejplycka! Fi-iina, fina. Jag ångrar att jag inte slog till när vi ändå var där. Hoppas du har en skön helg! Kramen

 • Mimmie skriver:

  Var själv i samma affär i somras och kom hem med 6 rullar a 210kr. Hur förklara det för maken att det var en livsnödvändighet? Ska bli spännande att se vad du hittar på.

 • Petra skriver:

  ha ha – jag läste kulörta TJEJkompisar! 😛

 • Fembarnsmamman skriver:

  Tycker jättemycket om färgkompositionen i tejpfotot!

 • Viktoria skriver:

  Jätteroliga tejpar! Var kan man köpa dem? 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.