Annons

Inredningstips tonårsrum

Okej, bara en grej till. Sen ska jag inte tjata mer om Susanna Ventos fina portfolio på ett tag. Men jag fastnade för de här bilderna också. Jag får ju så ofta om inredningstips för tonårsrum. Eller snarare ”strax-innan-tonåren-blommar-ut-perioden”. Och det är lite av ett mellanläge, där precis efter prins- och prinsess-stadiet och strax före högstadiet. Men såhär kanske? Fint utan att bli för gulligt, trendigt utan att bli för tufft. Jag gillade också lösningen med tre olika trasmattor, massor.

inredningstips tonårsrum
Foto: Kristiina Kurronen och styling Susanna Vento

Kategorier:

Kommentarer

 • Elin skriver:

  Kan du inte visa lite bilder ngn gång på snygga sovrum som passar tjejer mellan 14-16 ^_^

 • Emelie skriver:

  Så fint! Må så gott!

 • Jess skriver:

  Tack för inspirationsbilder. Håller precis på med en flyttrokad för 3, 7 och 16-åring här hemma. Ser fram emot fler inlägg med barn-ungdomstema 🙂

 • Jag håller verkligen med, det var riktigt fina tonårsrum!

 • Malin skriver:

  Supersnyggt! För alla åldrar. 🙂

 • Johanna skriver:

  Super fina bilder, Gillar hela Susannas portfolio!

 • Peter skriver:

  Snyggt! 🙂

 • Monnah skriver:

  Väldigt snyggt! (Fast jag fnissar mest och tänker på hur vår 10-åring har det med tusen prylar som vi hittar bra ställen till och får det att se trevligt ut i rummet för att efter ett par dagar vara tillbaka på ruta ett.)

 • Mimmi Staaf skriver:

  Hej Frida,
  Vilka fina rum, och tack för den fantastiska bloggen du driver. Grattis till bröllop och framgång med ditt frilansprojekt.

  Jag har en fråga till dig om du hinner besvara den. Jag har letat i flera år efter ljusa enfärgade ullmattor s.k röllakan. Har du en aning om var detta finns eller någon som säljer snygga mattor i högst5000kr-klassen.(randiga mattorna i tonårsrummet var fina)
  Vore oändligt tacksam för tips!!
  MVH
  Mimmi Staaf

 • Josefin skriver:

  Mimmi: Mattforum på b:ox i Kungens kurva har jättefina moderna rölakan, 'enfärgade' men med olika nyanser så de nästan skimrar. Blev själv förälskad så var tvungen att tipsa när jag såg din fråga här, hoppas det är ok Frida 🙂

 • Daniel skriver:

  Hej! Wow vilka rum, har en tonårs-bonusdotter så jag är verkligen i målgruppen, Thanks!!

 • Annie skriver:

  Helt otroliga bilder, tack för inspirationen! 🙂 kram

 • Amandah skriver:

  Hej. Hittade hit precis. ^^ Läst lite i din blogg och blev helt fast. Hittade massor av inlägg med inspiration till min nya lägenhet! 😀 Ville bara lämna en kommentar. Hoppas du haft en bra dag. Mvh Amandah

 • Emilia skriver:

  Hej! Varifrån kommer mattorna? Ser väldigt fina ut!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.