Annons

Frukostcloseup

Idag är jag uppe med tuppen, och det är redan… Eeeh. Kaos. Niklas jobbar i Stockholm den här veckan och jag har lämning på ett stort juljobb, så jag har passat på att förvandla vardagsrummet till temporär fotostudio. Lägenheten ser ut som hejkomochhjälpmig. Jag vadar i julgranskulor och leker hela havet stormar med mig själv för att ta mig runt alla fotofonder som ligger utspridda på parketten. Så, vi får nog starta morgonen med en frukostcloseup så länge. En väldigt tight närbild på den rostade müslin som ska agera bränsle idag. Ni skulle svimma om jag zoomade ut mer än så här.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jess skriver:

  Det där låter ju riktigt spännande och kreativt! Hoppas du får en bra "juldag" 🙂

 • Det där såg riktigt gott ut. Vad sugen jag blev på müsli till frukost.
  Lycka till med arbetet idag.

  Kram // Tess.

 • Malin skriver:

  Av kaoset syns inte ett spår. 🙂 Ser gott ut!!

 • Mrs. b skriver:

  Men så snyggt! Vilken fin bild! Och det ser förstås gott ut också.
  Låter spännande med "julfix".

 • Johanna B. skriver:

  Ha ha ha ha! Kan bara tänka mig. Spännande!

 • Lina skriver:

  Zooma ut! Jag tror vi alla skulle må bra av att ta del av andras kaos. Please with sugar on top 🙂

 • Stämningsfullt skriver:

  Hahaha ja tänk vad bra det är att kunna zooma in bara det man vill 🙂
  Roligt verkar du ha på jobbet iaf 🙂
  Kram Vanja!

 • Aniika skriver:

  Kul att borja med julgrejer redan, jag alskar julen! 😉 Lycka till idag.

 • Anna R skriver:

  Julen kommer tidigt till dig i år 🙂 Vilken frukost du har – hemmagjord musli?
  Trevlig tisdag!

 • Frk Örneborg skriver:

  Du tar fantastiska foton Frida!

 • Johanna skriver:

  Haha nu gör du mig jättenyfiken, zooma ut och säg till mig när du gjort det 😀

 • Pella skriver:

  Underbart! 🙂 Lycka till med resten av dagen!

 • Malin skriver:

  Den där müslin känner jag igen. Linneas lyxiga från Kafferosteriet, inte sant? Råkar du ha koll på i fall man kan beställa den därifrån (eller från någon annanstans)?

 • Frida skriver:

  Malin;
  det var skarpt observerat. Jo, det är Linnéas müsli. Det går att beställa direkt från henne eller köpa på Grand Hotel i Lund. Bland annat. Hon har ingen hemsida jag kan länka till men maila mig ska du få hennes kontaktuppgifter.

 • Hihi… jag kan se det framför mig. Lycka till!

 • Maria skriver:

  Jag tycker du borde zooma ut, rent generellt kan jag bli så trött på all den snygga ytan som man förväntas visa upp!

  I mitt vardagsrum som mesta delen av tiden är städat väller det tex över med tvätt just nu, i massor!

  Men, jag tycker även att en sådan bild skulle vara intressant av den anledningen att det är roligt att följa andras jobbsituation.

 • kakan skriver:

  Vad spännande. Får du någon julstämning då? mitt i kaoset…

 • Kateie skriver:

  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 • LissenTo skriver:

  Ibland kan det vara bra att zooma in 🙂
  Ser ut som en god start på dagen.
  Även hos mej är det frukostbild, lite mer utzoomad

 • Cecilia Linder skriver:

  Ser smarrelibarr ut! Blir nyfiken på hur du brukar rosta müslin? Honung eller agavesirap?

  Fin dag till dig!

 • Jackeliine skriver:

  Älskar ljuset och färgerna i bilden!:) Vad fotar du med?

 • Johanna skriver:

  Åhh, vad roligt. Jag blir så nyfiken, du är så duktig så det är alltid lika roligt att se resultatet. Gillar din mimou styling by the way.

 • Paula skriver:

  Hejhej! Ville bara tipsa dig om att skönhetsbloggen http://www.hiilen.blogg.se just nu har en massa tävlingar igång där du kan ha chans att vinna olika skönhetsprodukter och smink. Jag är med och tävlar, va du också det! Kram

 • bella skriver:

  hej allt bra:)? kolla in min blogg om livet som Modell i NEW YORK CITY! Länka och tipsa gärna 🙂 puss

 • bella skriver:

  åå va gott:)!

 • Anonym skriver:

  https://stylegirl.se – trendiga smycken till otroliga priser!

  Sugen på nya smycken till ett lågt pris? Kolla in https://stylegirl.se , och missa inte vår sommarutförsäljning!

  IDAG ÄR DET FRI FRAKT PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR, PASSA PÅ!

 • smycken skriver:

  thanks for the post guys..
  <a href="https://www.smycken.dk/">smycken</a&gt;

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.