Annons

Flitens lampa

Jag sitter vid datorn och redigerar bilder på löpande band. Här kommer symbolisk pausmusik så länge. Ett foto som summerar två av mina största hangups för stunden. Levande ljus. Helst vita, höga och fladdrande med massor av snyggspillt stearin. Och marmor. Som jag hakat upp mig på det materialet sista tiden. Men, mer om det sen. Strax kommer en sneakpeek från en grej jag och TantJohanna gjorde i juni.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Kristina - ingen vanlig dag skriver:
 • Hoppsan…

  Ja, marmor känns hett. Jag gillade inte alls det för ett tag sedan men nu kan jag till och med tänka mig det i et komande nytt kök. Carraramarmor då givetvis. Ska bli roligt att se vad ni girls har hittat på! 🙂

 • Erica skriver:

  Här är ett marmor-tips:
  När min kompis var klar med badrumsrenoveringen blev det några fina kakelplattor i grå marmor över. De är 30×30 cm, så hon satte små möbeltassar i filt under, och vips hade hon ursnygga underlägg/tabletter till dukningen!

 • Kattis skriver:

  Hej Frida!
  Den vackra ljusstaken du har här, varifrån kommer den? Såg den för några veckor sen och blev jätteförtjust men har glömt bort var. Tacksam för tips!
  Mvh kattis

 • Frida skriver:

  Kattis: Ljusstaken heter Kubus och kommer från danska ByLassen!

 • Petra skriver:

  Tack för den bilden. Rogivande, sober och inspirerande på samma gång. Vill ha den ljusstaken 🙂

 • Martina I skriver:

  Jag är också väldigt förtjust i marmor! Har fyndat ett jättefint fat man kan ha ljusstakar på, ett marmorägg och 6 äggkoppar på tradera. Det har bara kostat några kronor styck och har varit så fina saker. Är också väldigt inne på tennljusstakar, har hittat massa fina på loppisar, tradera och blocket. Ger väldigt mycket personlighet till hemmet och ändå stilrent.
  Tack för en superhärlig blogg!

 • Underbar bild Frida!
  Du får alltid till det så bra
  och dina fint skrivna ord blir pricken över i.
  Tack för en inspirerande blogg
  som alltid är up to date!
  Kram, Paula

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.