Annons

Bonustid och idéarbete

Jag skulle ha varit med i direktsänd radio på P4 Sommar tidigt imorse och pratat inredningstips och höststyling av balkongen, men regnovädret som sköljt över Göteborg inatt satte käppar i hjulet. Eller vattenmassor i rullning, kanske man ska säga. Flera vägar är avstängda och Sveriges Radio råkade ut för strömavbrott så strax före 7 när jag var klädd och klar att åka ställdes det hela in och sköts fram en vecka i tiden. Trist, men det betydde att jag fick bonustid på morgonkvisten! Jag använde den till att mappa upp idéer till vårt kontor. Idag börjar jag ju jobba med mitt eget företag, på riktigt, och en av de första sakerna vi ska ta itu med är att komma i ordning i lokalerna. Här är en ögonblickbild från mitt moodboard.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh vad roligt att du nu verkligen kan sätta igång med ditt eget företag. Ska bli så kul att följa.

  Själv öppnar jag min nya blogg i nästa vecka. Får se hur den går.

  Kram // Tess.
  Mina fotoalster: http://www.istla.se

 • Mrs. b skriver:

  Lycka till med "eget"!
  Fint moodboard, och snygg "snygg-sax"!

 • Formelle Design skriver:

  Spännande med eget! Snyggt moddboard, kommer nog bli kalas bra.

  Må så gott!

  //Johanna

 • Lina skriver:

  Varifrån kommer saxen?

 • Johanna skriver:

  Varifrån kommer de vita skrivborden på den översta bilden?

 • Pella skriver:

  Ser toppenfint ut! Så inspirerande!
  Ha en fin dag i regnvädret! 🙂

 • Anonym skriver:

  Så snyggt det kommer bli! Vi får träffas över en lunch snart tycker jag 🙂
  Kram Johanna

 • Tant Johanna skriver:

  Så snyggt det kommer bli! Vi får träffas över en lunch snart tycker jag 🙂
  Kram Johanna

 • Åh så härligt, vad glad jag blir för din skull. Du är en otroligt fin förebild!

 • Emma Johansson skriver:

  Åh vad roligt projekt att sätta tänderna i!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.