Annons

På önskelistan: String Pockets

På tal om nya saker att addera till önskelistan måste jag också nämna Strings Pockethyllor. När jag gjorde stylingjobbet till Poseidonfamiljen häromsistens skruvade vi upp sådana på ena kortsidan av vardagsrummet. Alldeles lagom stora hyllplan för stilleben av mindre detaljer. För att visa prov på just det arrangerade jag ett färgkoordinerat hopplock, bestående av familjens egna förrådsguld från köksskåpen. Sedan dess kan jag inte låta bli att önska mig själv samma lika. De här hyllorna skulle ju sitta lika fint hemma hos oss. Hm.. Jag säger ju det. Jag kommer bli utfattig av mitt nya jobb.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Stämningsfullt skriver:

  Står även på min önskelista 🙂

 • Har stått läääänge på min önskelista! Fick tag i två i teak hos min mormor och morfar. Tyvärr är de lite slitna så jag vet inte om jag ska måla om dom eller ej…

 • Marie skriver:

  Jag vill också ha vita string! Måste bara hitta på vilken vägg den ska sitta… : )

 • Jenny skriver:

  Varifrån kommer de små söta skålarna längst ner? Någon som vet?

 • Louise skriver:

  Jag instämmer i hurraropen för vita Stringhyllor. Skålarna kommer från Granit, inköpta för ett gäng år sedan.

 • Anneli skriver:

  Jag skulle tro att skålarna är från Designhouse Sthlm, dom är iallafall misstänkt lika.. :)https://www.designonline.se/Products/sek1/Trademark/Design+House+Stockholm/11752/Blond+skål

 • Lina skriver:

  Jotack, jag länge funderat på om jag skulle slå till på en att ha i köket!

 • Anneli skriver:

  Någon som vet var vaserna kommer ifrån?

 • Frida skriver:

  De tre vita vaserna tror jag kommer från IKEA. Dock osäker på om de fortfarande finns kvar i sortimentet.

 • Hemmakatten skriver:

  Fint! Praktiskt med förvaring som är både funktionell och snyggt designad.

 • Linda skriver:

  Jättefina stilleben på den minst lika fina pockethyllan! Jag kämpar med att få till det snyggt på mina String-hyllor därhemma, lånar kanske lite inspiration från dig!

  De vita vaserna fanns kvar på IKEA sist jag var där.

  /Linda

 • Jennifer skriver:

  Hej du!
  Nu har jag en tävling på bloggen där du kan vinna en VALFRI HÅRPRODUKT från ForHair!! På denna tävling kan du välja mellan olika hårprodukter, som bland annat plattångar, hårfärger, hårförlängningar m.m.

  Gå in på http://www.submit.blogg.se för mer information.

  Om du tror att du inte har någon chans att vinna så tycker jag att du ska bli av med den tanken. För vem vet, kanske är du den lyckliga vinnaren? Du förlorar ju ändå inget på att vara med 😉

 • Proforma - Irene skriver:

  Skulle sitta fint på väggen hemma hos mig också!

  Grattis och lycka till med Scandic Grand Central också! Riktigt roligt, det ska bli spännande att följa!

 • camilla skriver:

  Skitsnyggt Frida! Älskar dina stylingjobb! Längtar tills jag får spika upp mina stringhyllor när huset är färdigt..

 • Riktigt snyggt! Förstår att det kliar i fingrarna 🙂

 • Anna skriver:

  Var kan man köpa nallen någonstans?

 • Anonym skriver:

  String i alla ära men en original från 60 talet med lite patina är snyggare än de nyproducerade.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.