Annons

På min önskelista: PAP

Under mina morgonpromenader mot Slottsskogen passerar jag alltid förbi nyöppnade Proviant, på Övre Husargatan, som också inrymmer ett litet showroom för PAP Sweden. Skyltfönstret bågnar med frestelser. Förutom det här snygga fodralet i skinn står där en perfekt sliten Bruno Mathson modell Jetson. Vid tillfälle ska jag ta med kameran och visa er. Tills dess, mitt senaste tillskott till önskelistan. Ett sånt här’nt vrålråk till laptopfodral skulle min 15 tums Mac Book Pro onekligen trivas i.

Foto: produktbilder lånade från PAP

Kategorier:

Kommentarer

 • Den där var verkligen läcker!

 • Ellendellen skriver:

  De är fantastiska i sin enkelhet, är väldigt sugen själv på en men inte till datorn utan att använda den som en kuvertväska.. Ska klämma på dem i helgen då jag ska till huvudstaden..

 • Lina skriver:

  Åh så fina. Har inte sett dem förr men föll som en fura för den mindre plånboken. Jag är KÄR!!

 • Tina Dalemo skriver:

  Nu även på min önskelista 🙂

 • Johanna b. skriver:

  Galet snygga! Vad kostar en sån där'n? 😉

 • Martina skriver:

  Tjusig!!

 • [room] by sofie skriver:

  Super-mega snygg!
  Hållbar och ett fodral som bara blir snyggare med åren. Köp!!!

  Kram och trevlig sommar.
  // Sofie

 • Petra skriver:

  Men vad snyggt! Vill ha 🙂

 • Fishis skriver:

  Wow, en riktig buisnes woman i den 😉

  -ÄT MER FISK http://www.bloggfisken.blogg.se

 • Anna F skriver:

  Har plånboken och är jättenöjd =)

 • Designbird skriver:

  Fin fint fodral! Tack för bra tips på ny butik / lunchställe. Skall försöka ta mig dit i veckan och titta lite.

 • Pella skriver:

  Underbar!

 • Lena skriver:

  Jisses så snygga väskor! Jag vill ha dem allihop, även i filt!

 • Anonym skriver:

  Åh så snyggt – helt i min smak. Jag jobbar alldeles i närheten av butiken men har inte kommit mig för att gå in ännu. Det får det bli ändring på bums.

 • Anonym skriver:

  Åh så snyggt – helt i min smak. Jag jobbar alldeles i närheten av butiken men har inte kommit mig för att gå in ännu. Det får det bli ändring på bums.

 • Nordenknekt skriver:

  VILL HA VILL HA VILL HA!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.