Annons

Nytt från Filippa K

Ni har väl inte missat att ännu en ny version av Filippa K’s populära muggar för Rörstrand ser dagens ljus till hösten. Nytt för i år är också att serien kompletteras med större tallrikar. De senaste säsongerna har jag ärligt talat varit ganska mätt på samarbetet (och less på att se muggarna, hemma hos precis alla). Modellen har känts trött, inte minst eftersom de senaste mönsterversionerna varit så krystade och svårplacerade. Men, med den här omgången nyheter tycker jag att man har hittat tillbaka till ursprungskonceptet igen. Och utvecklat det. Jag gillar. Faktiskt.

Foto: pressbilder Rörstrand

Kategorier:

Kommentarer

 • Jess skriver:

  Håller med. Mönstren är lite finare igen. Men tyvärr kvarstår faktum för mig personligen. Jag börjar bli dödtrött på Filippamuggarna. Har själv hela kaffehyllan full. Precis som så många andra. För mig finns ingen speciell känsla över dem längre som det fanns i början. Jag känner sug efter att börja leta efter något annat alternativ…

 • Lina skriver:

  Nätmönstret är min favorit!

 • Så snyggt detta nya mönster 🙂

 • I skriver:

  Jo muggarna må finnas i många hem men gör det dem mindre fina för det? Alla prylar verkar ha ett maxantal, för många av något blir för folkligt för vanligt och för tråkigt. Till sist är det bara priset som avgör, en dyrare sak har färre råd med och då tolkas det som bra smak.

 • Jess skriver:

  Dyrt är absolut inte alltid det bästa. Själv unnar jag mig både dyrare blandat med loppisfynd. Det är nog den berömda smaken som avgör. Min egen ändras ibland när ögat blir trött.

 • Johanna b. skriver:

  Jag tycker inte det handlar om folklighet eller icke folklighet. Jag skulle bli trött på oxfilé om jag åt det till frukost lunch och middag, också. Man kan tröttna på saker oavsett värde.

 • Jag har också dom hemma, men varierar med andra muggar så jag inte tröttnar… Gillar muggen till höger bäst – riktigt fin!

 • Everlasting skriver:

  Det är nu man blir glad av att bo utomlands och exportera dessa saker. Här är man ju ensam om'et. Och så står det mig inte upp i halsen heller. Så ja, ge mig, ge mig! Särskilt de randiga!

 • Anonym skriver:

  Följ mitt liv i Australiens tredje största stad brisbane.

  Vem är din favorit i kändisvärlden?

  https://idas.myshowroom.se

 • Linora skriver:

  Fin blogg 😀 Vad gör du idag?

 • Anonym skriver:

  Tjusigt! Ja jag håller med, det känns som de hittat tillbaka och utvecklat konceptet. De liknar https://kakform.se/till-bords/ tycker jag.

 • De känns mer "helt OK" än "tjoho nu ska jag byta muggar".

 • Njaaa, tycker nog att det är ännu några mönster. Gillar muggarna men är lite mätt på alla mönster. Ett par stycken står i mitt köksskåp och jag gillar dem mycket.

 • Pethra etc skriver:

  Jag hyser lite hatkärlek till den här muggmodellen måste jag säga. Men de får stå kvar på kökshyllan tills vidare…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.