Annons

Trendenser, på heltid. Från och med nu!

Jag har haft en liten hemlighet för er i vår. En sak jag länge velat berätta, men som jag inte kunnat yppa om. Förrän idag. En nackdel med bloggandets omedelbara snabbhet och spridning är ju onekligen att man inte alltid kan avslöja allt, i realtid, även om man gärna skulle vilja. I de fall man måste hålla tyst ett par dagar eller månader extra av hänsyn till deadlines, samarbetsföretagens sekretessvillkor, kunder, kollegor och kompisar eller andra allehanda påverkansfaktorer som ligger utanför ens kontrollradie – ja, då kliar det nästan sönder i kroppen. Så när jag tidigare i våras bestämde mig för att säga upp mig från min tjänst på den stora reklambyrån (som folk typ tatuerar sig och hoppar i isvakar för att få jobb på), för att satsa helhjärtat på mitt eget företag – då gick jag igenom en nästintill olidligt plågsam process. För även om jag ville berätta för er direkt, så kunde jag inte. Och trots att det krävdes mycket mod, sömnlösa nätter och självrannsakande grubblerier från min sida innan jag väl borrade klackarna i mattan och gick över till chefen för att berätta om mina visioner inför framtiden så kunde jag heller inte dela med mig av euforin när allt väl var underskrivet och klart. Men nu, nu kan jag det. Från och med juni kommer jag nämligen att vara tjänstledig från Forsman&Bodenfors för att jobba heltid med utvecklingen av trendenser.se, frilansa som skribent/fotograf och stylist för olika tidningar och magasin och inte minst avsätta rikligt med tid för att skriva klart mina bokprojekt. Spännande och läskigt på samma gång. Och en lyckorusig glädje som inte går att beskriva med ord, men som jag önskar att jag kunde dela med mig av till alla som har följt bloggen länge, ja kanske till och med från starten. Det här hade inte varit möjligt utan er. Tack! Till er som undrat vad jag pysslat med i kulisserna och varför jag jobbat så ofabtligt mycket sista tiden, så beror det helt enkelt på att jag har dubbelarbetat med flit för att ha en liten buffert nu när jag kommer börja gå på mina vingliga ”frilansarben” precis i början av sommaren (då alla redaktioner snart tar semester och det knappt är några jobb alls ute på marknaden). Håll tummarna för mig såhär i starten! Och har du något roligt frilans- eller samarbetsförslag är jag all ears. Nu ska jag iväg på ett uppdrag i ett par dagar, men när jag är tillbaka i stan igen lovar jag att berätta mer om allt det nya i mitt liv!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • lina skriver:

  Kör hårt! Du är så grym som vågar och bara gört

 • Hanna skriver:

  Härligt! Lev din dröm! 🙂

 • Anonym skriver:

  Grattis

 • You go girl! Räkor kan 😉 Stor kram! Nu ska jag vingla iväg på mina katalogben. Yay!

 • vita_margarita skriver:

  Underbart! Att följa sitt hjärta är inte utan kostnad, men ger å andra sidan så mycket tillbaka.

 • Stort lycka till med egna företaget! Det är så inspirerande att få följa de som uppfyller och lever sina drömmar, och nu är du en av dem!

 • fru mars skriver:

  Ett stort lycka till! Har följt din blogg sedan husmusens tid och därför tvivlar jag inte ett ögonblick på att detta inte skulle vara rätt väg att gå!

 • Pethra skriver:

  Underbart! Det här kommer gå galant. Ska bli jättekul att fortsätta följa Dig.

 • Kajsa skriver:

  det kommer att gå jättebra, jättekul att du gör det. Stort lycka till!

 • Åh, så underbart. Jag kan verkligen förstå vilken lyckorus du har i kroppen nu. Jag håller alla tummar upp och önskar ett stort lycka till! Det här kommer gå så bra, det är jag övertygad om.

 • Simplicity skriver:

  Åååå grattis Frida!! Du är modig! Som vi pratat om, jag har varit där o känner till känslan! Underbart att vara sin egen även om det inneburit att man tappat fotfästet ett tag! Du kommer lyckas fantastiskt bra!! All. Lycka till o jag hoppas som sagt på mer samarbete framöver. Kram jannice!

 • Anonym skriver:

  Jag är en av dem som följt din blogg från början (varit dålig på att kommentera dock) och jag tycker att du är sååå duktig! Vilket häftigt steg och jag är övertygad om att det kommer gå hur bra som helst! SÅ GRATTIS och Lycka till! Ser med spänning fram emot allt som kommer hända här på bloggen nu och nya boken!

 • Mrs. b skriver:

  Grattis! Det kommer att gå bra – du verkar ha allt det som krävs, du är väldigt ambitiös! All lycka till!

 • Anonym skriver:

  Häftigt! Håller tummarna för att det skall gå bra för dig. Grattis Frida!!! 🙂

 • Grattis Frida! Vad kul! Visst är det lite läskigt att helt plötsligt stå på egna men det är helt fantastiskt och så otroligt kul. För ett halvår sedan gjorde jag precis samma sak som du. Nu är jag min egen och frilansar som fotograf och inredningsstylist. Det börjar sakta men säkert att rulla på… ett jobb syns nu i Bolig Dröms senaste nummer. Att kunna leva på det jag tycker är det roligaste som finns går inte att beskriva med ord! Jag vet att du kommer att lyckas, du verkar vara otroligt målmedveten, ambitiös, kreativ med mera. Stort Lycka Till!! Det ska bli SÅ roligt att följa dig på resan. Kram Anna

 • Erika - tidigare Mina Rum skriver:

  Åh, vad kul och ett stort lycka till!
  Det kommer du att klara galant!

 • Anonym skriver:

  Wow! Va modigt och jättejättekul! 😀 lycka till!

 • Smäm skriver:

  Ovanstående kommentar var från mig 🙂

 • Karin A skriver:

  Vad spännande och roligt – är övertygad att det kommer gå jättebra för dig. Önskar dig all lycka till! 🙂

 • Så roligt! Varmt lycka till med allt!

 • Modigt och starkt av dig. Får säga grattis till dig. Jag vet att det kommer gå riktigt bra för dig, har följt dig sedan uppstarten av din blogg (under olika webbadresser) och har sett/läst att du är riktigt duktig på ditt arbete. Du har inspirerat mig sedan dag 1 och du fortsätter att leverera bra inlägg och bilder.

  Nu gör jag mitt sista försök i att försöka blogga om DET jag faktiskt började blogga om för X antal år sedan. Jag har en tendens att bli lite för personlig och det är inte jättebra. Men man kan inte lyckas alltid =D

  Ha det nu super kul i uppstarten och njut.
  kram // Tess.

 • Sofie skriver:

  Shit vad häftigt! Ska bli riktigt kul att följa dig! All lycka till från mig till dig!

 • martina skriver:

  Låter som en dröm 🙂 lycka till!!

 • Här har du en som hängt med från start, och som vanligt hurrar och hejjar jag på dig – du är så duktig! Grattis Frida, och lycka till!

 • whynja skriver:

  Jättekul att du vågar! Men de som har varit uppmärksamma i bloggosfären visste detta redan i mitten av maj…https://www.designdaybyday.se/2011/05/16/fraga-veckans-stylist-frida-berglund-k/

 • åsa hagberg skriver:

  tuff brud…har precis hittat till dig…kommer att gå bra…lycka till!!

 • Anonym skriver:

  Spännande Frida!
  Man måste våga prova annars vet man inte hur det är. Jag önskar Dig all lycka till!
  Jag kommer så klart följa Din blogg som vanligt 🙂
  // Kram från Jenny

 • Peter Aderstedt skriver:

  Stort lycka till Frida!

 • Åh vad SPÄNNANDE! Härligt att få förverkliga drömmar! VARMT & STORT LYCKA TILL! Ska bli spännande att fortsätta att följa dig. KRAM!

 • anna k. skriver:

  Wow Frida – stort grattis! Du är verkligen inspirerande som vågar att ta sats och hoppa… Det här kommer att gå fin fint, jag lovar!!

  Kramar!

 • Stämningsfullt skriver:

  Vad roligt!! Det kommer att gå riktigt bra, det är jag säker på!
  Lycka till.
  Kram Vanja.

 • Lycka till! Det ska bli jättekul att fortsätta följa dig, med dina proffsiga bilder och texter!

 • Malin L skriver:

  Åh, vad skoj! Stort lycka till framöver!!

 • Malin Björling skriver:

  GRATTIS OCH LYCKA TILL ! Well worth it !

 • jenny lilliehöök skriver:

  Hej Frida!

  Grattis modiga du! Du är så duktig och inspirerande så jag vet att det kommer gå jättebra! Följer din blogg med spänning. Lycka till!

 • Nettan skriver:

  G*R*A*T*T*I*S &
  L*Y*C*K*A T*I*L*L!

 • Anonym skriver:

  Så fantastiskt. Det har sipprat fram lite hintar ändå under våren så jag har misstänkt detta. Önskar dig stort stort LYCKA till! Kan någon, så kan du Frida!

 • Josefin skriver:

  Stort grattis och lycka till från en trogen läsare som är otroligt imponerad av hur ambitiös du är. Det kommer gå strålande!

 • Wow va kul! Grattis och ett stort lycka till Frida! 🙂

 • Heddie skriver:

  Om det är någon som fixar det så är det du! Hälsningar från Umeå Kram!

 • Lisa skriver:

  Heja dig!
  Du är så himla bra..!

 • Mashala smycken skriver:

  Grattis och lycka till! Du kan.

 • Proforma - Irene skriver:

  Grattis, Frida! Härligt att få yppa den stora nyheten! Det är ingen tvekan om att du kommer att klara det galant och jag önskar dig stort lycka till!

 • Hvite tulipaner skriver:

  Så spennende, gratulerer så mye! Ønsker deg masse lykke til, det kommer til å gå veldig bra skal du se!
  Klem

 • Hanna skriver:

  GRATTiS! Visst är det en underbar känsla när man väl har tagit beslutet och man inser att man prioriterar sig själv, vågar satsa på sig själv! Underbart! Stort grattis och lycka till! Ska bli spännande att följa dig och dina äventyr här på trendenser.se!

 • Maria skriver:

  Hurra, härligt att det är officiellt nu! Det kommer att gå galant så klart!

 • Britta skriver:

  Grattis!
  Friskt vågat hälften vunnet är ett ordspråk jag tror på! Välkommen till det blommande frilanslivet!

 • Linda V skriver:

  Grattis, jag har misstänkt att det inte går att jobba dubbelt som du gör för länge och att du skulle klara dig på det ena 🙂 LYCKA TILL, det kommer gå bra för dig!

 • Sofia Agardtson skriver:

  Stort Grattis och Lycka Till! Detta kommer att gå hur bra som helst 🙂

 • Anonym skriver:

  GRATTIS och LYCKA TILL!
  Är övertygad om att du kommer att glänsa som alltid :). Ska bli spännande att följa fortsättningen!
  Häls. Mini

 • Anette skriver:

  Önskar dig all LYCKA TILL med företagandet. Tror på dig och hoppas det ska bli så bra som du önskar!
  Från en som varit med länge… sedan din anonyma tid som Husmusen, men minns inte exakt när jag hittade dig.

 • Linda skriver:

  Åh vad roligt! Stort grattis och lycka till! Kram Linda

 • Sandra skriver:

  Så modigt och bra beslut! Det kommer att gå galant. Lycka till med allt.

 • therese skriver:

  Vad roligt! Det ska bli kul att följa allt du tar dig an! 🙂 Lycka till!

 • Kommer bli hur bra som helst. Säg bara till när det är dags för en "sporring" lunch till. Lycka till nu!!! kram H

 • Anonym skriver:

  Stort Grattis! Jag kan tänka mig vilka kval du gått igenom…det är så otroligt starkt av dig att våga ta steget som många drömmer om. Och det är så otroligt roligt och inspirerande när någon vågar lita till 100% på sig själv! Ser verkligen fram emot att få följa dig framöver, har gjort det i några år och nu blir det än mer spännande.

  Stort Lycka Till till dig Frida!
  /Lena

 • Jess skriver:

  Med varje dröm följer vingar som bär!

  Ska bli spännande att få följa med på din resa här på bloggen.
  Stort lycka till och härligt att du vågar!

 • Nämen vad spännande Frida!
  Jag hade mina aningar 🙂
  Stort LYCKA TILL och jag lovar att hålla tummarna!
  Kram, Paula

 • Camilla Jilderup skriver:

  För er som tycker om inredning och har vägarna förbi Borgholm i sommar. I en av landets minsta städer finns en av landets bästa inredningsbutiker -Mittbrodts möbler. Väl värt ett besök!

 • Maja Hägerbro skriver:

  Stort lycka till! Att våga kasta sig ut är otäckt och kräver mod men det är alldeles alldeles underbart!

 • Maria skriver:

  stort lycka till!! Det kommer gå hur bra som helst! Du e ju grym ; )

 • Elenore skriver:

  Har följt dig sedan du började blogga, så himla kul att följa din fantastiska utveckling. Ska bli kul att få följa med på fortsättningen också 🙂 Grattis och Lycka Till!!

 • Niklas skriver:

  Grattis till ett svårt men kul beslut!
  Lycka till, kommer säkert bli (fortsatt) succé!

 • Camilla skriver:

  Jag tvivlar inte sekund på att du kommer klara det här alldeles finfint!! Stort GRATTIS!! Och jag har ju följt dej från start och sett allt du gått igenom. Ibland när jag är inne på din blogg tänker jag på mailet du skickade om när du skulle börja på Cult Design. Så glad och lyrisk. Du har ju verkligen klättrat på din stege sen dess 🙂

  Hejja dej Frida!!
  Stor KRAM & GRATTIS!!

 • Camilla skriver:

  Lycka till! Det kommer att gå alldeles lysande för du är grym på det du gör.

 • Vad kul! Förstår att det måste vara med skräckblandad förtjusning du tar dig an detta projekt. If there is a will, there is a way!
  Lycka till!

 • Åh vad glad jag är för din skull, stort grattis!! Tycker du gör helt rätt i att stå på egna ben. Det kommer du fixa galant!

 • Hanna skriver:

  Grattis! Vad roligt, jag tror och hoppas att det kommer gå kanonbra för dig. Man måste satsa för att kunna vinna! 🙂

 • Anonym skriver:

  Grattis och lycka till! Du är modig, gör det som många här säkert bara drömmer om!

 • tinajo skriver:

  Spännande – och jag är glad att du är smart också och inte bara entusiastisk (tänker på bufferten)! Det kommer alldeles säkert gå lysande! 🙂

 • Anonym skriver:

  Grattis!
  Som flera andra har jag följt dig läääänge och är övertygad om att du kommer att ta hem det här! Du har verkligen öga för det och alla andra förutsättningar!
  Lycka till!
  /Sarah

 • Nilla skriver:

  Vad kul! Ett stort lycka till!

 • Rebecka skriver:

  Du är otroligt duktig, stort lycka till Frida!
  /Rebecka

 • Designbird skriver:

  En sån fantastiskt härlig nyhet!! Jag är helt övertygad om att du gjort helt rätt val och att det kommer gå strålande. Lite avundsjuk för att du vågar måste jag nog ändå erkänna att jag blir… Drick lite bubbel och fira dig själv för din styrka!!

 • Anna skriver:

  Fantastiskt underbart!
  Ett stort lycka till!

 • Annika skriver:

  En liten fågel viskade om detta tidigare i vår, så det känns kul att höra det från dig nu! Så rätt för dig! Såklart att du ska jobba med Trendenser.se och frilansuppdrag! Du är så värd all framgång! Lycka till, Frida! Kram!

 • Anonym skriver:

  Grattis Frida!
  Jag har följt din blogg i många år nu och är helt övertygad om att det kommer att gå kanon för dig! Lycka till!

 • Grattis och lycka till som egen Frida!! 🙂

 • Helena skriver:

  Åh så kul! Lycka till!!

 • Emelie skriver:

  GRATTIS och LYCKA TILL !!!

  Visst är det härligt och befriande att får vara sin egen och råda över sin egen kreativitet!

  /Emelie

 • Helt rätt gjort Frida, bra att du kastat loss. Lycka till som egen.

 • sofie skriver:

  stort stort lycka till! du kommer lyckas!!!

 • Anonym skriver:

  Ställer mig i ledet och gratulerar med stor fanfar:))

  Kram

 • Mia-Mittvitahus skriver:

  Ställer mig i ledet och gratulerar med stor fanfar:))

  Kram

 • Anonym skriver:

  Härligt! Ett stort grattis och lycka till 🙂

 • Liza skriver:

  Så härligt att du förverkligar din dröm!
  Önskar dig all lycka!
  Kraaaaaaaaam!
  Liza

 • Grattis & Lycka till Frida! Det ska bli spännande att följa dig. Förstår det underbara känslan, har också sagt upp mig för att köra eget en gång för många år sedan.

 • Det kommer att gå toppen med livet "på egna ben". Lycka till!

 • emma skriver:

  Jag har följt din blogg i massa år nu och det är fortfarande lika kul att kika in varje dag. Följer dina framgångar med spänning. Stort lycka till med de nya utmaningarna! Det kommer att gå superbra!

 • Tant Johanna skriver:

  Så kul! Detta kommer gå hur bra som helst 🙂
  Kram Johanna

 • Gagga skriver:

  Bravo!!! Önskar dig all lycka o framgång! Kram från gamla Gagga

 • Malin Vänersborg skriver:

  Har följt dig sedan starten och ser verkligen fram emot att följa dig in i framtiden. Bok och storsatsning på trendenser, spännande! Längtar efter vad som komma skall och tror du fixar detta galant!

 • Inger skriver:

  Stort lycka till!

 • Maria K skriver:

  Men vad roligt och spännande! Jättekul och är övertygad om att det kommer bi bra!

 • Björn skriver:

  Härligt initiativ! Ska bli spännande att följa din utveckling. Det behövs fler fria själar som vågar satsa på sina egna drömmar. Och dessutom är det kul med bloggar mm som utmanar gammelmedia. Lycka till!

 • Åh vad rolig läsning! Stort lycka till!!!

 • Anonym skriver:

  Lycka till! Jag har följt din blog sen början av 06 och imponerats av allt du gjort, hoppas alla dina drömmar går i uppfyllelse!

 • Linda K skriver:

  Lycka till Frida!! Jag har följt dig sen Husmusen-tiden, blir jätteinspirerad av din blogg och tycker det är jättekul att du har med mer av dina egna bilder då jag tycker du är en grym fotograf!

 • Anonym skriver:

  Åh va kul Frida, spännande! All lycka till önskar jag dig! Du är fantastisk så jag tror nog att det kommer gå jättebra! Kram

 • Erica skriver:

  Oj, det blev visst nått knas. Men det var iaf jag som skrev kommentaren ovan. 🙂

 • Pella skriver:

  Det låter helt fantastiskt! Stort grattis och lycka till med nystarten! 🙂

 • Anna-Karin skriver:

  Frida så roligt! Det kommer gå strålande, det finns det inga tvivel om.

 • Maria skriver:

  Helt rätt Frida! Kör så det ryker, jag är helt övertygad om att det kommer att gå hur bra som helst!

 • Frida skriver:

  Tack snälla för alla peppande, värmande, inspirerande och glada hejarop. Vad gulliga ni är. Det betyder massor! Beslutet känns nästan lite overkligt, men väldigt spännande.

  Är på ett hemligt foto/stylingjobb i södra sverige nu men ska visa lite bilder från mitt nya kontor senare i veckan. Jag återkommer så snart jag är hemma igen!

 • Veronica skriver:

  Åh vad roligt =) Håller alla tummar och tår för dig vännen =)

 • Grattis!
  Varmt lycka till!

 • Stort grattis Frida. Är likt alla andra helt övertygad om att det kommer att gå jätte bra för dig!
  Lycka till med styling jobbet i södra Sverige!
  Kram

 • Nina skriver:

  Grattis! Vad roligt 🙂

 • marie skriver:

  Åh så kul!! lycka till! det kommer gå hur bra som helst för dig!

 • Anonym skriver:

  Kul! Hoppas det går bra med frilansandet, du är så duktig!

 • Monica U skriver:

  GRATTIS! Lycka till! Det kommer att gå strålande!

 • Anonym skriver:

  Stort grattis! Härligt att du vågar och satsar. Att du är begåvad och jobbar hårt bevisar du för oss med varje nytt inlägg! All glädje, härliga uppdrag och framgång önskar jag dig.

 • Mimmi Staaf skriver:

  Låter superkul!!! Grattis och lycka till!

 • Lina skriver:

  Grattis och ett jättestort lycka till!

 • Stort Grattis! Så härligt att du vågar! Du är så oerhört duktig, så jag tvivlar inte på att det kommer gå galant! Lycka till!

 • Julia skriver:

  Grattis, vad roligt. Har följt din blogg länge nu. Låter underbart att våga hoppa ut i det okända, med allt spännande som väntar dig. Stort lycka till.

 • Katarina skriver:

  Grattis och stort lycka till! Det du gör är så bra att jag är säker på att det kommer gå vägen för dig och frilansandet 🙂

 • Grattis Frida!

  Du stylar och fotar snyggt och inspirerande. Jag blev dessutom imponerad av dig i Gokväll:)
  Du har talang!

  Lycka till!

  // Linda

 • Johanna.B skriver:

  Shit va kul, super! Jag önskar dig all lycka till och tror du kommer klara dig galant!

  /Johanna

 • Anonym skriver:

  Grattis, det kommer gå jättebra för dig. Du är så talangfull 🙂
  Har läst din blogg sen du var en "liten husmus" för många år sedan 🙂

 • Sofia skriver:

  Åh vad kul!!! Heja dig. Vad spännande, det kommer garanterat gå hur bra som helst. Kramar!

 • Anonym skriver:

  Stort grattis! Du är så otroligt talangfull och din blogg utvecklas ständigt och går från klarhet till klarhet. Du har "din egen tydliga röst" och är en ständig inspiration för mig. Läser inte din blogg varje dag – men jag läser varje inlägg och har gjort det sedan första husmustiden – ja långt före jag själv började blogga

 • Anonym skriver:

  Så himla kul! Tufft vågat och hälften vunnet! Masa lycka till! 🙂 /Karin

 • Charlotta Jonsson skriver:

  Underbart – helt rätt att följa magkänsla o hjärta, det kommer garanterat bli en helt grym resa!! Kram o lycka till med alla spännande projekt o ideer!

 • pysselprinsessan skriver:

  Åhh! Vad roligt med ännu mer Trendenser i medierna! Lycka till! Men jag är inte orolig, för det kommer att gå superbra för dig det är jag säker på!! 🙂
  Kramar

 • Anna skriver:

  STORT lycka till! Som de övriga redan skrivit, det kommer gå SUPERBRA för dig!

 • Lisbeth skriver:

  GRATULERAR till modet att kasta loss och ge dig ut i konsuleriet! Som regel brukar det ju ta något eller några år att få det att gå runt, men med dina kontakter går det nog mycket snabbare. Och tiden verkar ju rätt (privat menar jag). Har man någon som kan hålla en om ryggen, när det uppdragen ÄR FÅ, pga konjunkturer eller säsongssvängningar, blir allt så mycket lättare. LYCKA TILL!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.