Annons

Skön aforism

I dessa tider, när citattavlan nått var mans vägg, känns det nästan lite befriande med dem som har distans till alla visdomsord i omlopp. Som den här sköna aforismen till exempel. Den hänger i ett kök i en 3,5-rummare på Grevgatan som är till salu via Oscars Mäkleri. Kaxig. Och ganska enkel att göra själv.

Foto: Oscars Mäkleri

Kategorier:

Kommentarer

 • smäm skriver:

  Haha, I love it 😀

 • L skriver:

  Det är ett konstverk av Annika Ström

 • Positivt tänkande – I like!!

  Kraaaaaaaaaaam aka

 • Ylva skriver:

  Älskar't!

 • de5 skriver:

  Jag älskar stolarna. Vill ha och kommer förmodligen att köpa men de är så dyra. Blir mycket när man skall ha 6 stolar. Sen finns ju Y-stolen i så många utföranden att det blir svårt att välja. Eventuellt blir det vitlackade med naturfärgad sits.
  Tack för en bra blogg.
  / de5

 • Designbird skriver:

  Trodde att jag aldrig mer ville se en citat poster, men så fel jag hade… Ett leende på läpparna uppdagades när jag såg denna bild!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.