Annons

Skön aforism

I dessa tider, när citattavlan nått var mans vägg, känns det nästan lite befriande med dem som har distans till alla visdomsord i omlopp. Som den här sköna aforismen till exempel. Den hänger i ett kök i en 3,5-rummare på Grevgatan som är till salu via Oscars Mäkleri. Kaxig. Och ganska enkel att göra själv.

Foto: Oscars Mäkleri

Kategorier:

Kommentarer

 • smäm skriver:

  Haha, I love it 😀

 • L skriver:

  Det är ett konstverk av Annika Ström

 • Positivt tänkande – I like!!

  Kraaaaaaaaaaam aka

 • Ylva skriver:

  Älskar't!

 • de5 skriver:

  Jag älskar stolarna. Vill ha och kommer förmodligen att köpa men de är så dyra. Blir mycket när man skall ha 6 stolar. Sen finns ju Y-stolen i så många utföranden att det blir svårt att välja. Eventuellt blir det vitlackade med naturfärgad sits.
  Tack för en bra blogg.
  / de5

 • Designbird skriver:

  Trodde att jag aldrig mer ville se en citat poster, men så fel jag hade… Ett leende på läpparna uppdagades när jag såg denna bild!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *