Annons

Rum för papper

Idag hade jag ett ärende till butiken ”Rum för papper” som ligger vägg i vägg med mitt nya kontor, i Viktoriapassagen mitt i Göteborg. Medan jag fick mina varor bigade och bockade passade jag på att ta några snabba bilder av det prydligt iordningställda skyltfönstret. För en kartongofil och pappersnörd som mig bultar hjärtat dubbla slag av att se sånt här. ”Rum för papper” är väldigt duktiga på att uppdatera sin skyltning. Ännu ett butikstips i Göteborg alltså, om du har vägarna förbi stan i sommar.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Tack för tipset, jag ska förbi Göteborg imorgon under dagen. Få se om man har tid att kika förbi butiken.

 • Hemmakatten skriver:

  Snyggt! Jag är också svag för papper & snygga anteckningsböcker.

 • Karin skriver:

  Stilrena och snygga prylar!

 • Lina skriver:

  Vilken fin grön skrivmaskin!

 • Kanontips! Ska till Gbg om två veckor så då ska jag gå dit!

 • Everlasting skriver:

  Det var verkligen en härlig skyltning ja. Jag älskar också allt som har med skrivbord och papper och pennor att göra, jag vet inte varför. Kanske för att det känns som om man kan organisera allt så mycket bättre om man bara äger tillräckligt med pärmar och märkgrejer.

 • Anonym skriver:

  Checka in bloggen med nya storfilmer varje dag!
  Det är helt gratis och allt du behöver göra är att trycka på play!

 • Junitjej skriver:

  Den affären måste jag besöka!

 • E l v i r a skriver:

  Gillar bilderna, som IKEAS matbilder. 😉

 • Amanda skriver:

  Åh vad jag älskar fina böcker och papper! 🙂

 • Åh, åker jag till Göteborg måste jag absolut kika förbi! =)

 • Viccan skriver:

  Gud så stilrent och läckert! Gör ens vardag lite intressantare! 😉

 • Supercoola bilder!

  Ordning & reda! I love it! Är pedant själv så de där bilderna gav mig lugn och ro i själen, haha!

  Trevlig helg! 🙂

 • MODEMARTIN skriver:

  Har du en fin helg? 🙂

 • michan skriver:

  Blir kanske en tropp till Gbg i sommar, då ska jag kika in i den butiken, tack för tipset.

 • Anonym skriver:

  SOMMAR OCH SOOOL 🙂 Säljes: Sommarens snyggaste solglasögon, Ray Ban wayfarer!! Riktigt vrakpris, 500 kronor (nypris 1299:-!!) Passa på, först till kvarn. https://bloppisjosse.blogg.se/2011/june/saljes-ray-ban-wayfarer-rb2140-svarta.html

 • SaraWhitmore skriver:

  God morgon!! Vad ska du hitta på idag då?? 🙂 Kram Sara

 • Väldigt snyggt, får ta mig en tripp till Viktoriapassagen när jag kommer hem 😀

 • Dani skriver:

  Åååh, här är en till som är svag för sånt. Särskilt den här tiden på året när kidsen börjar skolan och så. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.