Annons

Midsommarljus

Säga vad man säga vill om det ljusa, fräscha idealet (vi släpper klyscheritjatet om det nu va?) men visst är det svalkande fräscht. Och vilsamt vitt en dag som denna. Veckade, gräddiga, midsommarljusa miljöer att njuta av, nu när vi (huga) går mot mörkare tider igen. Hoppas ni hade ett härligt kalas igår.

Foto: bilder från tyska Schöner Wohen via Proforma

Kategorier:

Kommentarer

 • Bliss Fusion skriver:

  Den stolen er så sinnsykt comfy!

 • ladynova skriver:

  När vi går mot mörkare tider är det precis dessa ljusa prylar vi behöver 🙂

  Kika gärna in på min blogg om du har lust 🙂
  Ladynova.blogg.se

  Min blogg handlar om Livet runt 30, Att vara ung kvinna i dagens samhälle med allt vad det innebär, ska man leva "enligt mallen – skaffa kille, förlova sig, gifta sig, skaffa barn, köpa radhus osv" eller ska man leva sitt egna liv och följa sin inre röst, den behandlar att göra karriär, vara ute i svängen,dejting,mode, shopping, psykologi och relationer, psykisk ohälsa, min väg tillbaka från utbrändheten och ett liv fri från ångest ( skriver en bok om det just nu )

 • Vesnas vardag skriver:

  Så fräscht när allt är vitt. 🙂 Tackar för inspiration.

 • Kickan skriver:

  Å så mysig sängbild!

 • Lisa skriver:

  Älskar den vita gungstolen! Var kommer den ifrån?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.